2777
2789
عنوان

امشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
 انشالله شماهم مادر بشید منم بعد ناامیدی مادر شدم وقتی گفتن دیگه باردار نمیشم این معجزه زندگیمه ...

انشاالله عزیزم 

انشاالله نی می قشنگم سالم و سلامت میاد تو بغلت بحق امام حسین. 

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه ۱۰ ساله منتظرم داره دیر میشه 

انشالله بعد محرم ی خاستگار خوب پیدا کنی 

من تا ۱۱ سالگی دوست داشتم ۳۰ سالگی ازدواج کنم و وقتی کیف کردم از زندگیم از دوازده سالگی تا ۱۸ رابطه بعدم ازدواج ولی بازم زندگیمو دوست دارم  

انشالله تا اخر سال ازدواج کنی 

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓
سلام براتون یه آیه الکرسی خوندم ایشالا نی نی خوشگلت میاد بغلت برای منم دعا کن مشکلم حل بشه و بتونم ...

انشالله عزیزم ب اونی ک بخای برسی من خودم خودمم با عشقم ازدواج کردم میدونم لذت رسیدن ب یار خیلیی قشنگه😍

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓
 انشالله عزیزم ب اونی ک بخای برسی من خودم خودمم با عشقم ازدواج کردم میدونم لذت رسیدن ب یار خیلی ...

خوشا به سعادتت. البته من دیگه سنم بالاست ولی یه حاجتی دارم برآورده بشه برام شیرینه. التماس دعا