2821
2789
عنوان

بیاین یه دیقه :/

86 بازدید | 8 پست

اولا صلام من تازع عضو شدم

شرمندع اگ طرز تایپم یجوریه عادت کردم ب اینجور نوشتن

خلاصه کنم من مخوام موعامو رنگ کنم برامم خعلی مهمه ک این روزا اینکارو کنم نگین بیخی فقط موندم به بابام چطور بگم ک قبول کنه راستش بابام ادم جدی یکمم مستبده

به مامانم گفتم اونم واکنشش خیلی خوب نبود ولی گفت باشه به بابات بگو

راجب یذره از کاراش بگم ک بیشتر بشناسینش بتونید نظر بدین

مثلا من اولین بارم که میخواستم برم تلگرام نصب کنم(البته اونوقت دبستان بودم) بهش گفتم بیرون بودیم اونوقت گفتم میخوام تل بزنم اگ بزاری با دوستام حرف بزنم گفتش لازم نداری نمخواد بزنی

ولی من بعدش رفتیم خونه شب زدم براش پیام اومد دیگ عصبانی شد یکم ک سر پیچی کردم یه مدت گیر داد بم زیاد تو گوشی بودم ولی اهمیت نداد خیلی

خلاصه دیگ سرتونو درد نیارم :/

بنظرتون رنگ مورو چطور بش بگم واکنش بد نشون نده ؟

بنظرتون اگ بگه نه اینم سرپیچی کنم برم ارایشگا خودم رنگ کنم بیام خونه؟

ناراحتی ازم دور باش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول رو نوشتنت کار کن فارسی رو درست بنویسی

برای رنگ مو هم به یه نفر که ازش حرف شنوی داره بگو تا بهش بگه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عااا

نمیدونم فکر کنم بهتره دختره خوبی باشی 😁💔

یکمم لوس کن خودتو قهر کن شام نخور 😑🔪💔

خودم از این کارا نمیکنم ولی تو بکن😂😂🤝🏻❤

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
عااا نمیدونم فکر کنم بهتره دختره خوبی باشی 😁💔  یکمم لوس کن خودتو قهر کن شام نخور 😑🔪💔 خو ...

من اصا لوس نیسم راستش😐😂تاحالا از اینکارا نکردم نمیدونم جواب بده یانه

ناراحتی ازم دور باش 
اول رو نوشتنت کار کن فارسی رو درست بنویسی برای رنگ مو هم به یه نفر که ازش حرف شنوی داره بگو تا بهش ...

چشم 

ولی فک کنم اینجوری واکنشش بدتر باشه که به یکی دیگه گفتم بهش بگه

ناراحتی ازم دور باش 
چشم  ولی فک کنم اینجوری واکنشش بدتر باشه که به یکی دیگه گفتم بهش بگه

روشن

خب پس اول به خودش بگو بعد اگر قبول نکرد به یه نفر دیگه بگو بهش بگه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792