2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم الان من..تک سرفه.سوزش و درد گلو.سوزش ریه.عرق سرد و گرم بدن.بیحالی و کوفتگی بدن.رفتم دکتر امپول و سرم داده..فردا هم میرم تست و سی تی اسکن بدم.. ما فامیلی گرفتیم خاله هام و بچه هاشون و خانوماشون.دایی هام و ...علائم شما چیه؟

التماس دعا🙏

علائم من اول سردرد بود وچشم درد بعد تب بعد اسهال بعد حالت تهوع حس بویایی و چشایی ام کلا رفته بود 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

ببین تو هرکی متفاوته بعضیا با یه سردرد ساده و ابریزش بینی شروع میشه

بعصیا تب و بدن درد

بعضیا گلو درد

بعضیا بی حالی

ولی علائم کلیش آب و بدن درد گلو درد سرفه اسهال حالت تهوع ازدست دادن حس چشایی و بویایی بی حسی و بی حالی زود خسته شد ابریزش بینی یا کیپ شدن بینی عطسه گاهی قرمز شدن چشم 

دوسه روزه شونه هام سرد میشد فرداشت تبو لرز کردم بعد هم ابریزش بینی و گلو درد دکتر رفتم گفت کرونا نیس ...

شما حتما پی سی آر بده،نمیدونم واقعا چه طور دکتری بوده که گفته کرونا نیست!!!!!

علائم الان من..تک سرفه.سوزش و درد گلو.سوزش ریه.عرق سرد و گرم بدن.بیحالی و کوفتگی بدن.رفتم دکتر امپول ...

سردی شونه تبو لرز ابریزش بینی سردرد گلو درد ولی دکتر گف کرونا نیس به خاطر پسرمم ک شده میخوام برم تست بدم

دوسه روزه شونه هام سرد میشد فرداشت تبو لرز کردم بعد هم ابریزش بینی و گلو درد دکتر رفتم گفت کرونا نیس ...

دکتر عمومی رفتی؟ باید بری دکتر داخلی عفونی 

وفتی تب داری صد درصد کروناست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سردی شونه تبو لرز ابریزش بینی سردرد گلو درد ولی دکتر گف کرونا نیس به خاطر پسرمم ک شده میخوام برم تست ...

ماسک بزن..منم یه پسر ۴ ساله دارم خیلی نگرانم..فردا میرم بهداشت

التماس دعا🙏