2777
2789

دیگه دارم دیوونه میشم از دستشششش همش درگیر کارا و حمالیای خانوادشههه حالا اگه آدمای قدر شناسی هم بودن دلم نمیسوخت اما فقط وقتی کارشون بجا گیره انگار جای زنگ زدن ب کارگر زنگ میزنن به آقا اما تاحالا تو کوچبکترین کاری کمکش نکردن هر چی هم بهش میگم میگه دلم میسوزه اونا به کمک احتیاج دارن نمونش هفته پیش بود من بهش گفتم امشب لطفاً زود بیا خونه من میترسم تنهام البته میخواستم سورپرایزش کنم خونه رو مرتب کردم و یه کیک و شام پختم آقا ساعت یک شب برگشت با کمال خونسردی گفت داداشم میخواست گوشی بخره رفتم که تنها نباشه و کلاه سرش نذارن حالا داداشش مرد گنده شش سال ازش بزرگتره,🥴🥴🥴این نمونه خویش بود تازهه قبل ازدواج اصلا اینطوری نبود انگار تا رفتیم زیر یه سقف فهمید خونواده داره

تاپیکمو بخون ان شاءلله مهر و محبتتون زیادشه

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش چیه؟

دوتا ذکر واسه افزایش مهر و محبت

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
چطوری؟میشع بیشتر توضیح بدی

عزیزم هر زنی در وجود خودش ۴ حالت داره

و هر زنی بسته به ذات خودش توی مورد پررنگ تر و در موارد دیگه ای کمتر هستش 

زن ایرانی هم که معمولا روی حالت کدبانو بودن و ملکه بودن تمرکز میکنه

و از حالت دختر بچه و معشوقه غافل میشه 

مردها زنی که در تعادل اینها باشه براشون میشه زنی که حاضرن به خاطرش هر کاری بکنن.