2777
2789
عنوان

جان

217 بازدید | 16 پست

@برسات جون عزیزم من نمیخواستم تاپیکم بره پربازدید 

میشه بیای اینجا جواب منو بدی میشه بهم بگی برای من چی افتاده و چی میشه؟ممنونم عزیزم دعات میکنم خیلی

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام میشه تایپیک قبلتو باز کنی من کامنتامو پاک کنم ممنون مهمه لطفا باز کن نظرامو پاک کنم بعدش ببند

عزیزم وقتی سه دقیقه از گذاشتن کامنتت بگذره دیگه نمیتونی پاک کنی

ربطی به قفل بودن و باز بودن نداره

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

@برسات بابا بیا خودشو کشت

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
سلام عزیزم توی تاپیک دیگه دیدم فال تشخیص جنسیت گرفتی برای یکی میشه لطفاً برای منم بگیری 🥺🥺🥺

سلام عزیزم بله حمد و سوره بخون برات میگیرم