2777
2789
عنوان

نذری امسال

79 بازدید | 10 پست

سلام برم سر اصل مطلب

منو همسرم هرسال روز عاشورا یه گوسفند قربونی میکردیم و پخش میکردیم بین فقرا

۱۵یا۱۲ سال پیش پدرشوهرمینا نذری حلیم میدادن.

پارسال یه حرفایی درمورد حلیم زده شد که مادرشوهرم گف سال بعد حلیم بدیم(یعنی امسال) اونموقع هم شرایط مالیمون بهتر از الان بود اینم بگم شوهرم اینا ۵تا برادرن که همه وضع مالی متوسطی دارن ولی امسال خیلی افت کردن و میگن ما هیچکدوم کمکی نمیکنیم چون چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه اینم اینطور میگن چون شوهر خواهرشوهرم رفته و تموم مخارج جهیزیه مونده رو دست خواهرشوهرم و میگن اگه بخوایم پولی بدیم بابت حلیم اون پولو صرف خرید جهیزیهاین دختر میکنیم ازینطرف مادرشوهرم بند کرده که نه نمیخواد واسه اون خدا کریمه گوسفندشو شما(یعنی ما) بگیرید بقیشو با کمک هم میخریم منم میدونم آخرشم کسی کمک نمیکنه میوفته گردن ما

ازینور هم بعد ماه صفر عروسی داداشمه و شوهرمم دو هفتس کارشو تغیر داده و داریم از جیب میخوریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرتون چیه؟با این وضعیت بی پولی که داریم نذرو بدیم؟هرچقد هم میگم ما امسال نمیتونیم مادرشوهرم میگه نه ...

چه زبون نفهمن 

نکن عزیزم وقتی سختته چه نذری آخه رک بگو ما نمیتونیم چکو پر کنیم سختمونه 

نه چه مشکلی  مهم جهازه بنظرم تا شکم

هممون نظرمون همینه میگیم حتی شده از زیر سنگ بیاریم کمکش میکنیم چون وضعیتشو داریم میبینیم ولی مادرشوهرم میگه نه باید نذری رو بدیم

چه زبون نفهمن  نکن عزیزم وقتی سختته چه نذری آخه رک بگو ما نمیتونیم چکو پر کنیم سختمونه

منم همینو گفتم ولی بند کرده که نه من به خواهرام گفتم حلیم بیان اینجا🥴

اگه با امام حسین معامله کنید چندبرابرش بهتون برمیگرده ان شاالله 

ب دلش افتاد ن نیارین ولی باهاش صحبت کنید ندری سبک بدین امسال

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.