2777
2789
غعلاکه با شورتک زیرپتو و کولر درس میذن قبلشم لنگا رو میز فلانی بخون نصف سالم تعطیل ساده ترین شغله ...

محازی که خیلی سختتره..کل تایمت میره برای سوال طرح کردن و تصحیح و ..خلاصه تمش سرشون تو گوشیه(تجربشو دارم ک میگم)

برای من که خیلی سخت بود چون دیگه مثل قدیم نیس

دانش آموزا سرکش شدن

جمعیت کلایا بالاست

و هزار مشکل دیگه

⚘خدایا شکرت❣
ادارات دولتی حقوق ها کلا متفاوته یکی ۵ یکی ۶ یکی ۷ یکی ۸ یکی ۱۵ یکی ۱۲

اونی ک 15 میگیره کارمند کدوک کار 

بانک چقدر میگرن بانک

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محازی که خیلی سختتره..کل تایمت میره برای سوال طرح کردن و تصحیح و ..خلاصه تمش سرشون تو گوشیه(تجربشو د ...

۱ ساعت میشینن سر کلاس با گوشی ور میرن تا زنگ بخوره برن خونه دیگه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اونی ک 15 میگیره کارمند کدوک کار  بانک چقدر میگرن بانک

درمورد بانک نمیدونم

ببین حتی تو یه اداره حقوق ها متفاوته

تو همین اداره ای که من هستم از ۵ تا ۳۰ ملیون داریم

بستگی به جایگاه شغلی داره

درمورد بانک نمیدونم ببین حتی تو یه اداره حقوق ها متفاوته تو همین اداره ای که من هستم از ۵ تا ۳۰ مل ...

اونوقت کارمند ی ک 30 در ماه میگیره یعنی از مهندس بیشتر میگیرع دگ اره

ی سوال داشتم ازتون و نظر بدید ببینم چ کاری درسته ممنون

نمی تونم خانوم  تگ کنم نظر بدن تعلیق م میکنه تاپیکم نمیخام بزنم نظر ی نفر کافیع

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
اونوقت کارمند ی ک 30 در ماه میگیره یعنی از مهندس بیشتر میگیرع دگ اره ی سوال داشتم ازتون و نظر بدید ...

اگه سوالت بیتربیتی نیست بپرس همینجا

اگه سوالت بیتربیتی نیست بپرس همینجا

نه بی تربیتی نیس شعور دارم اونقدر 

تاحالا ندیدم پسری تو نینی سایت شعور داشته باشه اخه بپرس

شعور ب جنسیت نیس چ تو سایت چ بیروووو سایت مهم فرهنگ و شخصیت ادم بودن و روح پاک ب جنسیت ربطی نداره دختر ام هس از پسر بی شعور تره و پسرم همین 

شعور ب جنسیت نیس چ تو سایت چ بیروووو سایت مهم فرهنگ و شخصیت ادم بودن و روح پاک ب جنسیت ربطی نداره دخ ...

قطعا همینطوره منتها این سایت مکان پسراییه که بدلیل عدم تواتایی در رل یابی عضو شدن

اگه سوالتو نمیپرسی روز خوش

چرا انقد کم میدن این حقوق که کار به جایی ننیبره استخدام رسمی هستن؟

بله رسمی هستن...

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
قطعا همینطوره منتها این سایت مکان پسراییه که بدلیل عدم تواتایی در رل یابی عضو شدن اگه سوالتو نمیپرس ...

اونایی ک ب همون دلیلی ک عرض کردید عضو سایت شده قطعا ی بی ذات هیچی ندارن👌 جای اون کارا تو حظوری کم نیس اگر بدونن و  همون تل مسخره

ولی حظوری بیشتر، این سایت واقعا برا فهمیدن خیلی چیزا بهتره همه جور اشخاص هس نظر میدن، من ب عنوان ی فرد 22 ساله خیلی چیزا تو این سایت دیدم و فهمیدم و نظر دیگران با تجربع ها، ممنون ازتون روزتون خوش🌹

عرضشو ندارن روز خوش

عرضه داشتنانش ادم تو این کارای مسخره از نظر من هدر نباید بده🤣😂 ادم باید تو راها و کارایی هدر بده ک بدردش بخوره 🤞 

واس اهلش هدر بد

تدریس سخته؟

من عاشق تدریسم

ولی بچه های این دور و زمونه سرکش شدن..درس نمی خونن

اداره کلی برنامه اونم بی تاثیر فقط برای جمع اوری اسناد و..میدن

مدیر بجای خود

والدین شاکی میشن اگه بچشون درس نخونه میگن تقصیر معلمه

اعصاب قوی می خواد معلمی

⚘خدایا شکرت❣