2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای از دور قشنگه ها ولی منکا تجربشو دارم میدونم وقتی تدریس کنه آدم دیگه هیییییییچ انرژی نمی مونه&nb ...

غعلاکه با شورتک زیرپتو و کولر درس میذن

قبلشم لنگا رو میز فلانی بخون

نصف سالم تعطیل

ساده ترین شغله دیگه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
وای از دور قشنگه ها ولی منکا تجربشو دارم میدونم وقتی تدریس کنه آدم دیگه هیییییییچ انرژی نمی مونه&nb ...

اره واقعا سخته....این همه کار میکنی اخرشم خانواده ها طلبکارن

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
نه پارتی داشتم ۶ ساله شاغلم تاحالا ندیدم کسی با ازمون وارد ادارمون شه همشون فرزند ....هستن

یاد یکی از فامیلامون افتادم که مدرسه بزرگسالان درس خوند دیپلم گرفت بعدشم یکی از اشناها براش توی بیمارستان کار جور کرد

الان سرکاره اونم فقط میره و میاد خونه

پورشم میلیاردره شوهرشم پولداره

⚘خدایا شکرت❣
یاد یکی از فامیلامون افتادم که مدرسه بزرگسالان درس خوند دیپلم گرفت بعدشم یکی از اشناها براش توی بیما ...

زندگی همینه هیچ چیزش براساس عدالت نیست

کارمندم از چی بگم

ببشخید خواهر کارمند حقوقش چقدره، مثلا کار مند تا کار من متفاوت یا ن

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

برنامه نویس بودم بعد شدم تحلیلگر بعد شدم مدیر پروژه 

یهو شدم فروشنده آنلاین 

از خودم خیلی متعجبم 

حس میکنم هنوز توانایی های زیادی در من هست که خودم نکشفیدم 😅

طبق تجربه میتونم بگم میتونی یه برنامه نویس پولدار شی یا یه برنامه نفیس مفلس ...

میتونی یه فروشنده پولدار شی یا یه فروشنده مفلس ...

بستگی به خودت داره .

همه شغلها میتونه بالا و پایین داشته باشه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببشخید خواهر کارمند حقوقش چقدره، مثلا کار مند تا کار من متفاوت یا ن

ادارات دولتی حقوق ها کلا متفاوته یکی ۵ یکی ۶ یکی ۷ یکی ۸ یکی ۱۵ یکی ۱۲

کارشناس HSE

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫