2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش در چه حده چقدر میمونه چند درجه کمرنگ تر میشه ترمیم میخاد چقدر لبا رو بزرگتر میکنه بعد که ا ...

عزیز بعده یک ماه باید ترمیم کنی...درصورت ترمیم تا ۳سال میمونه...دردشوکرم بی حسی میزنه اصلا درد نداره....تغییر سایز لبتم تا چندروزه به حالت اول برمیگرده

عزیز بعده یک ماه باید ترمیم کنی...درصورت ترمیم تا ۳سال میمونه...دردشوکرم بی حسی میزنه اصلا درد نداره ...

عزیزم شما انجام دادی

من میخام با بی حسی دندونپزشکی انجام بدم چون اصلا طاقت درد ندارم چقدر کمرنگ تر میشه بعد من لبم کوچیکه دورشو میخام بزنم شنیدم روی لب زودتر میره چون پوست میندازه بعد دورش ک پوسته دیرتر میره

من بُکُش خوشکل کنم😄درد و خونریزی نداره کلا بیحسه...بعدش مراقبت داره یکم...

والا میگن داره ک من پریروز ابروهامو میکرو کردم گفتن درد نداره ولی داشت بعد من استرسی هستم دردم نداشته باشه الکی دردم میاد تپش قلب میگیرم

[QUOTE=202444974]عزیزم شما انجام دادی من میخام با بی حسی دندونپزشکی انجام بدم چون اصلا طاقت درد ندارم چقدر کمرنگ تر ...[/QUOTE

من با کرم بیحسی انجام دادم ولی درد نداشتم...۳تا ۱۵ دقیقه کرمو گذاشتم روی لبم و روش نایلن تمیز گذاشتم...چیزی حس نکردم...بعده یکماه ترمیم داشت بعدشم رنگ قبلی لبم نشد کمرنگ شد به مرور زمان ولی میگن سه سال...بهتره هر۶ ۷ ماه یکبار انجام بدی