nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 عنوان مشاورا انتخاب رشته بیاین 98 بازدید | 17 پست میخام با سوابق تحصیلی واسه غیرانتفاعی انتخاب رشته کنم حقوق میخام باید چجوری اولویت بندی کنم ؟خوش بینانه منطقی بدبینانه ؟اینجوری باید بزنم یا ن اونی ک میخامو اول بزنم؟چیکا کنم؟ واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻 1400/05/18 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 تووو کجا بر حسب سوابق باید انتخای رشته کرد؟ من رو برگه نوشتم بعد میرم کافی نت میزنم واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
aparisaaa عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2852 اونی که بهتره از نظر دانشگاه و یا اینکه خودت علاقه داری اونو بزن.به ترتیب هرکدوم علاقه ات کمتر پایین تر بزنخوش بینانه منطقی رو بیخیال
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 آره خوشبینانه منطقی بدبینانه واسه سوابق درسته اینجوری؟ واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
مو_فرفری۸۱ عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 4332 من رو برگه نوشتم بعد میرم کافی نت میزنم سایتشو می خوام Taranom🦋
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 اونی که بهتره از نظر دانشگاه و یا اینکه خودت علاقه داری اونو بزن.به ترتیب هرکدوم علاقه ... شما انتخاب رشته بر اساس سوابق کردین ؟؟همینجوری باید بزنم؟ واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 سایتشو می خوام من از رو دفترچه زدم سایت ندارم واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
aparisaaa عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2852 تووو کجا بر حسب سوابق باید انتخای رشته کرد؟ همون سایت سنجشسراسری و غیرانتفاعی و براساس سوابق و پیام نور هممشون از یه قسمتن
aparisaaa عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2852 واسه سوابق درسته اینجوری؟ درست یا غلطی وجود نداره عزیزممونده به خودتهر رشته و دانشگاهی رو که خودت دوس داری میتونی بزنی
aparisaaa عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2852 شما انتخاب رشته بر اساس سوابق کردین ؟؟همینجوری باید بزنم؟ من سوابق نهمال سراسری رو زدم منهمینجوری یعنی چی؟فک کنم باید کنکور ثبت نام میکردیندقیق نمیدونم .میتونین از کافی نت بپرسین
nrnji مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 718 درست یا غلطی وجود نداره عزیزم مونده به خودت هر رشته و دانشگاهی رو که خودت دوس داری میتونی بزنی خب ارع ولی مثلا اینجوری نیس ک از وسط انتخاب کنن ؟ واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻