2789
عنوان

تیتر بتا

117 بازدید | 10 پست

سلام خانوما، من یک هفته بعد تاخیر پریودی بتام ۲۰۰۰ بود و دقیقا ۷۲ ساعت بعدش همون آزمایشگاه تکرار کردم شد ۳۷۸۵ . یه پزشکی گفتن چون بیشتر از دو برابر نشده پس خارج رحمی هست. کسی هست بتاش دقیق دو برابر نشده باشه و بارداری موفقی داشته

مبارکت باشه عزیزم ول کن چه ربطی داره بتات خوب هم بالا رفته 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دست دکتره درد نکنه با این استدلالش لا اقل میتونست یه سونو کنه مطمئن شه جای خالی کردن دل و استرس داد ...

دکتر خودم فردا میرم، گفتم تا فردا از نگرانی دربیام از یه دکتر دیگه پرسیدم

دکتر خودم فردا میرم، گفتم تا فردا از نگرانی دربیام از یه دکتر دیگه پرسیدم

بیخودی ب خودت استرس نده

من اصلا تیتر ندادم

تازه وایسادم ۸ هم فول شه که وقتی میرم صدای قلبشم بشنوم

استرس بدترین سمّه

الهی آن ده که آن به🤲
مبارکت باشه عزیزم ول کن چه ربطی داره بتات خوب هم بالا رفته 

اینکه تو سه روز بیشتر از دوبرابر نشده مشکلی نیست یعنی؟ وقتی میشینم یا کار خونه میکنم سمن راستم درد میکنه نمیتونم تشخیص بدم از تخمدان راست هست یا رحم .برا همین خیلی ناامید شدم بعد دو سال مثبت شدن اینطوری حالم گرفت

اینکه تو سه روز بیشتر از دوبرابر نشده مشکلی نیست یعنی؟ وقتی میشینم یا کار خونه میکنم سمن راستم درد م ...

دردت که عادیه منم خودم تا ۷ هفته از درد رحم و تخمدان گریه میکردم و بعضیا بتا با سرعت کمتری تو بدنشون ترشح میشه 

نگران نباش توکل کن به خدا 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
دردت که عادیه منم خودم تا ۷ هفته از درد رحم و تخمدان گریه میکردم و بعضیا بتا با سرعت کمتری تو بدنشون ...

فدات ممنون ان شاءالله بسلامتی نی نی تون رو بغل بگیری🌹

فدات ممنون ان شاءالله بسلامتی نی نی تون رو بغل بگیری🌹

خواهش میکنم عزیزم 

ممنون عزیزم همچنين 😘