2777
2789
عنوان

پشت کنکور

111 بازدید | 11 پست

می‌خوام پشت کنکور بمونم.چون اصلا از رشته های که میتونم انتخاب کنم خوشم نمیاد جز یکی دوتا که آینده ندارن.

دیپلم ریاضی فیزیک دارم ولی عاشق تجربیم.

امسال یه مشکلاتی داشتم که نتونستم بخونم.ولی می‌خوام یه شروع قوی داشته باشم.

بنظرتون چجوری درسا رو بخونم؟

برای زیست فیلم آموزشی ببینم یا کتاب آموزشی بخونم؟

زیست اول برای خودت توضیح بده دنبال دلیل باش وقتی میخونی از خودت سوال بپرس دنبال مثال نقض باش ، زیست سایت الا تدریس رایگان داره زیستوریا هم بعضی بخشا رو رایگان گذاشته که خوبه ، یه تاپیک تحلیل منابع هم دارم عزیزم دوست داشتی نگاه کن داخلش تجربه خودمم برای یکی از کاربرا نوشتم ،موفق باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم چجوری برنامه ریزی کنم؟    

خواهش میکنم عزیزم خب اول با ۶,۷ ساعت شروع کن دو سه تا تخصصی بزار برای شروع دو تا هم عمومی بعد هر درسی خوندی آخر همون روز یه مرور سریع داشته باشه همون روز تست نزن بزار حداقل یه روز بگذره بعد مثلا دینی درس یک که خوندی فردا یا پس فرداش تو برنامه برای خودت ۵۰ تا تست بزار مثلا تخصصی هم همینطور ولی تست نزار وقتی که کامل یه فصل تموم شد 

عزیز بهترین اساتید آلا کیا هستند؟

میشه گفت همشون خوبن مثلا زیست موقاری خوبه فیزیک کازرانیان و یاری ریاضی امینی و ثابتی بقیه دبیرا رو نمی‌دونم کلا از تدریس هر دبیر نگاه کن ببین با کدومش راحت تر ارتباط برقرار میکنی