2777
2789
عنوان

کشیدن دندون 😭😭

182 بازدید | 26 پست

یه هفته است یه دندون کشیدم اسیرش شدم بخدا لثه ام عفونت کرده رفتم دکتر بهم دارو داد کلا آنتی بیوتیک بعد هم دیروز دندون پزشکم شست وشو داد هنوز زخمه لثه ام خوب نشده دردش هم بیشتر شده داروهارو هم میخورم الان من چیکار کنم دردش تموم شه😭😭😭😭

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

متاسفانه باید تا وقتی لثه التهابش کامل برطرف بشه صبر کنید.

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

متاسفانه باید تا وقتی لثه التهابش کامل برطرف بشه صبر کنید.

دکترم میگفت جای زخمت آلوده شده من دوروز هیچی نخوردم مواظب زخم بودم چطور آلوده شده موندم کل صورتم هم باد کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روز یا دوهفته طول میکشه،داروهاتو سروقت بخور.برای من به قدری درد میکرد که شبا نمیتونستم بخابم از کپسولم دوتا میخوردم سه روزه رفع شد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دکترم میگفت جای زخمت آلوده شده من دوروز هیچی نخوردم مواظب زخم بودم چطور آلوده شده موندم کل صورتم هم ...

عفونت شدید داره حتماً پی‌گیری کنید

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ده روز یا دوهفته طول میکشه،داروهاتو سروقت بخور.برای من به قدری درد میکرد که شبا نمیتونستم بخابم از ک ...

متدرازول ۵۰۰ داده با اموکسی سلین ۵۰۰ سروقت میخورم نمیتونم زیاد غذا بخورم‌

متدرازول ۵۰۰ داده با اموکسی سلین ۵۰۰ سروقت میخورم نمیتونم زیاد غذا بخورم‌

آموکسی سیلین و ژلوفن بخاطر درد شدیدش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان چیکار کنم برم یه دندون پزشک دیگه ؟ فعلا دارم قرص میخورم 

خب اگه این همه دارو مصرف کردید و هنوز خوب نشده به یه دندونپزشک دیگه سر بزنید. 

شوهر منم دندونش عفونت بوده دکتر احمق کشیدش الان چندروز از درد ذلع شده خدالعنتشون کنه بلدنیستن اسم خو ...

دقیقا منم دندون سالممو کشید زبونم که به جای خالیش میخوره اعصابم بهم میریزه