2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردن یه زمانی اینطور بود که میگفتن سنش بالاست و اینا ،ولی الان نگرش به زندگی تغییر کرده و ازدواج سن مشخصی نداره هر کسی تو یه سنی ازدواج میکنه بخاطر همین زیاد تو بند سن نباش

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
قدیما میگفتن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست😂

به حال من زار بزنید پس😂😂😂    نصف بیستم  گذشت دوسه ماه دیگه26ساله میشم

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

ازدواج کردن یه زمانی اینطور بود که میگفتن سنش بالاست و اینا ،ولی الان نگرش به زندگی تغییر کرده و ازد ...

درسته ولی برام سوال شد

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

مرسی عزیز  دل  لب مرزم پس😂

خواهش می کنم البته یکی دوسال کم وزیاد مهم نیست ولی اگر مورد خوبی اومد دیگه بهتره ازدواج کنی آخر مساله اینه که شاید از 10 مورد خواستگار یکی دوتاش قابل قبول باشند اگر اونا را جواب بدید دیگه سن هم افزایش پیدا کرد خواستگاری مطلوب ودلخواه هم کمتر میشه وخدای نکرده سن بالاتر والاتر میره تا جایی که خانواده تحت فشار قرارمیده که با هربی سرپایی باید ازدواج کنی. 

خواهش می کنم البته یکی دوسال کم وزیاد مهم نیست ولی اگر مورد خوبی اومد دیگه بهتره ازدواج کنی آخر مسال ...

عزیز  مسئله اینه تا به حال خواستگار  مناسب نداشتم نمیدونم چرا

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

انشاالله که خواستگار خوب براتون پیدا بشه البته نمیدونم شاخص های شما ازیک خواستگار خوب چیه. 

انشالله  هیچی   یه کسی  باشه یه  شغل خوب داشته باشه  و پس انداز و اینا  به خاطر معلولینی که دارم کلا ادمای زیادی نمیان جلو

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه