مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
گر گرفتم با بادبزن خودمو باد میزنم فایده نداره هم نفسم گرفته هم حالت تهوع شدید
کاش برق بیاد یکم خنک بشم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
درسته گرمت میشه ولی به هیچ وجه پیش بیمار کرونایی کولر روشن نکنین ❤❤
این حرفا از کجا میاد
والا من بیمارستانم بستری بودم کولر روشن بود مگه میشه با این گرما بدون کولر
از کرونا نمیرم از گرما میمیرم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
این حرفا از کجا میاد والا من بیمارستانم بستری بودم کولر روشن بود مگه میشه با این گرما بدون کو ...
عزیزم ما بیمار کرونایی داشتیم چون بیمارستان جا نبود گفتن تو خونه زیر نظر پزشک ...پزشک گفت چون کرونا بدن رو خود به خود ضعیف میکنه باد کولر باعث میشه دوباره سرما بخوره یا علائمش تشدید بشه..باعث سرگیجه و حالت تهوع بیشتری هم میشه...اینا حرفای دکتره منم از قول ایشون گفتم....از اون گذشته محیط بیمارستان با محیط خونه هامون یکی نیست از نظر ابعاد کولر تو یه خونه ۸۰ متری با یه بیمارستان که هر سالنش چن متره مقدار سردی که میرسه فرق داره 😊😊
بیمارستانی که من بودم سالن نبود اتاق تک تخته بود که تو هر اتاق یه کولر داشت
یکی از بهترین بیمارستانها بود خداروشکر زجر کش نشدم توش