2777
2789
عنوان

کمک پریود نشدم

100 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 18 روز از پریودیم گذشته 31 تیر باید پریود میشدم اما نشدم...ازمایش بتا بارداری هم دادم دیروز منفی بود 

اما تست بی بی چک مدیکور استفاده که میکردم پریریوز صبح زدم اول منفی بود گذاشتمش یه گوشه رفتم خوابیدم دوباره نگاهش کردم 2 خط افتاد که دوباره بعد از چند ساعت پخش شد دکباره 3 ظهر امتحان کردم 1 خط افتاد دوباره دیروز صبح امتحان کردم ساعت 7.30 منفی شد بعد ساعت 9 و نیم رفتم نگاش کردم 2 خط افتاد اما خط t کمرنگ بودو مثل یک حاله محو دیگه رفتم ازمایشکاه ازمایش خون بتا  دادم منفی بود جوابش چکار کنم حالا بی بی چک راسته یا ازمایش چرا 18 روز گذشته پریود نشدم ماه قبلترشم یعنی خرداد باید بیستم پریکد میشدم اما نشدم 10 روز عقب افتاد الان دو باره اینجوری میشدم تاحالا سابقه نداشت اکه تستا منفین چرا پریود نمیشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید استرس داشتی عقب افتاده. 

بی بی چک مدیکور لعنتی همینطوریه. 

منم هر موقع استفاده میکنم بعد از دو سه ساعت دو خط میشه. راس ده دقیقه بی بی چکتو بنداز دور که ذهنت درگیر نشه. 

اخه ترم اخرمم بود برای ریاضی استرس داشتم مجازی بود امتحانش منم حوصله معارفه به استاد و هزینه ی اضافه رو نداشتم وقتی گفتن نمرتو برو ببین انقدر استرس گرفتم که حد نداره خیلی بد بود نفسم تو سینه حبس شد اما دیدم قیول شدم درسشو قرار بود فرداش پریود شم اما نشدم که الان 18 روز گذشته بعد 3 روز قبل پریودیم رابطه داشتم که جلوگیری نکردم