2777
2789
عنوان

ب کمکتون احتیاج دارم ی لحظه بیایین

174 بازدید | 30 پست

سلام من قبلا کاربر نی نی سایت بودم ولی پاک شد دیگه نتونستم باهمون بیام بخاطر همین امروز با کاربری جدید اومدم

من ۱۷سالمه متاهلم باردارم هستم. باهمسرم‌دوست بودیم بهم رسیدیم اولاش اون خیلییی خوب بود الانم خوبه ولی من ب شدت عصبی و غرغرو هستم و اولشم بودم باعث شد اونم کم کم عین من بشه قبلا درکم میکرد ازومم میکرد ولی الان اونم بهم حرف میزنه جدا میخوابم براش مهم نیس میدونم زود ازدواج کردم بخاطر مشکلات خانوادگی بود الان چیکارکنم خیلی سختمه حتی خودم از خودم بدم میاد

تا خداهست غم و غصه چرا...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کم کم محبتت رو زیاد کن بهش ، بهش آرامش بده 

اونم کم کم دوباره مهربون میشه مثل اول

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

خب عزیزم تو سنی ازدواج کردی ک اخلاقت اینجوریه و هنوز  کامل و پخته نشدی با شرایط سازگار بشی 

منم یک سال از تو بزرگترم اخلاقم همینه مال سنه 

باید خودتو تغییر بدی اگ شده جلو خودتو بگیری بزور غر نزنی و....

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
تو یه زنی اگه بخوای میتونی خیلی قوی تر از این حرفا باشی  غر غر کردن بزار کنار که شوهرت از خونه ...

بخاطر تموم مشکلاتی ک توی زندگیم‌بوده عصبی شدم 

نمیتونم خیلی روی خودم کار کردم 

ببین زمان می بره اما می صرفع ، نمی خوای که ی عمر زندگی رو اینجوری زندگی کنی ؟

یواش یواش شروع کن به خوب بودن آروم بودن مهربون بود همسرت خودش کم کم دوباره بهت جذب میشه 

سعی کن مطالعت رو بالا ببری کتاب بخونی ، کتاب روانشناسی انگیزشی یا تو کانال های روانشناسی و انگیزشی عضو شو

بزار هم رابطه تو همسرت خوب شه کنار هم آرامش داشته باشید هم بچتون تو فضای صمیمی بزرگ شه

کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی هم بخون

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
ببین زمان می بره اما می صرفع ، نمی خوای که ی عمر زندگی رو اینجوری زندگی کنی ؟ یواش یواش شروع کن به ...

چشم عزیزم مرسی ک انقد خوب حرف میزنی

چشم عزیزم مرسی ک انقد خوب حرف میزنی

آخه این زن و شوهر هستن که تا ابد برا هم می مونن

ریشه زندگی دست زنع

این زنع که با سیاست و خوش رویی زندگیش رو کنترل می کنه 

موفق باشی گلم

هرکسی به اندازه خودش مشکل داره تو زندگی تو هم بخوای عصبی بشی فقط اضافه میکنی مشکلات و 

مشکلاتمم مال زمان متاهلی نبوده تموم بدبختیای ک تو مجردی کشیدمو سراین خالی میکنم

خیلیییی تلاش میکنم اما نمیشه خودم از خودم متنفرم تا میاد خونه فقط غر میزنم همین

خب عزیزم منم مثل شما بودم. 

بیخودی به چیزای بیخود گیر نده. ی روانشناسی می‌گفت مردا از خانم های بیخیال خوششون میاد. حتماً همیشه ویراژ میدی رو اعصابش😂 تمرین کن با خودت هی بگو به من چه برام مهم نیست بیخیال باش کلا 

از سرت میوفته غر زدن

هیچ دیوار کجی تا ثریا نمیره. از یه حدی بالاتر که رفت، شروع میکنه به فروپاشی و آوار میشه رو سر معمار نابلد!