بچها شده فال حافظتون هی خوب بیاد جوابش و بعد یهو نتیجه بشه بد بد ؟ یعنی حافظ اشتباه گفته؟
شده به خدا متوسل شید و تمام امیدتون باشه اما یهو نشه ؟؟؟
شده؟؟؟ 😭😭😭دلم خونه چرا خدا کمکم نمیکنه؟؟ چرا؟؟؟ به هرکی متوسل میشم رد میکنه توسلمو تو روخدا چرا؟؟؟
حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تلاشمو زیاد کردم .....اما خدا توکل کردم به اون چرا ناامیدم کرد خدایی برای بار دوم
حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
حافظ کجای کاری فالت غلط در امد گفتی که غم سر آید این عمر بودکه سر امد
😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤😭😭😭😭😭😭