2777
2789
عنوان

حافظ کجاییی....!

59 بازدید | 6 پست

بچها شده فال حافظتون هی خوب بیاد جوابش و بعد یهو نتیجه بشه بد بد ؟ یعنی حافظ اشتباه گفته؟

شده به خدا متوسل شید و تمام امیدتون باشه اما یهو نشه ؟؟؟

شده؟؟؟ 😭😭😭دلم خونه چرا خدا کمکم نمیکنه؟؟ چرا؟؟؟ به هرکی متوسل میشم رد میکنه توسلمو تو روخدا چرا؟؟؟

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

کلا ب فال و اینا اعتقاد ندارم ب تلاش خودم متکی ام

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا ب فال و اینا اعتقاد ندارم ب تلاش خودم متکی ام

تلاشمو زیاد کردم .....اما خدا توکل کردم به اون چرا ناامیدم کرد خدایی برای بار دوم 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
حافظ کجای کاری فالت غلط در امد گفتی که غم سر آید این عمر بودکه سر امد

😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤😭😭😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792