2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی

56 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من تاریخ 11دوتا امپول اچ سی جی زدم و الان ی هفته از تزریقم میگذره دو روزه سینه هام ببخشید نوکش به شدت درد میکنه و سفت شده بنظرتون امکان داره باردار باشم ماه قبلم زده بودم که پریود شدم اما اون موقع اصلا سینه درد نداشتم 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه بخاطر بارداری باشه و یا بخاطر آمپول ....چون منم ماه قبل که آمپول زدم ی هفته بعدش نوک سینه هام ...

واقعا راستش خودمم زیاد امیدوار نیستم اخه ماه قبلمم علائم زیاد داشتم ولی پری شدم شما فولیت چند بود که نگرفت

واقعا راستش خودمم زیاد امیدوار نیستم اخه ماه قبلمم علائم زیاد داشتم ولی پری شدم شما فولیت چند بود که ...

من پنج تا فولیکول بالغ داشتم ولی نشد ...الآنم از دکتر میام بازم پنج تا فولیکول بالغ دارم انشالله ببینیم این ماه چی میشه

لا إله إلّا اللّه
من پنج تا فولیکول بالغ داشتم ولی نشد ...الآنم از دکتر میام بازم پنج تا فولیکول بالغ دارم انشالله ببی ...

انشالله همین ماه مامان میشی 

عزیزم بنظرت عجیب نیست من هر ماه فقط ی فولی دارم با دارو هم تعداد شون زیاد نمیشه فقط همون ی دونه ست ی ماه تو تخمدان راستم هست ی ماه تو تخمدان چپ دکترم میگه مشکلی نداری پس چرا بعضی ها تعداد فولی شون زیاده همیشه هم اون ی دونه فولیم بالغ هست