2777
2789
عنوان

بارداری و ترس از زمین خوردن

90 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من یه مشکلی دارم اینه که تو ذهنم همش با اطرافیانم حرف میزنم و تمرکز ندارم یعنی مثلا الان میخام برم بیرون ذهنم جاهای دیگست خیلی مشغوله واسه همین میترسم زمین بخورم یا شکمم بخوره جایی الان که تازه هنوز دو ماهمه اما وقتی شکم بزرگ بشه خیلی میترسم از الان استرس گرفتم کسی اینجوری بوده ؟؟

عزیزم مواظب خودت باش،استرس نداشته باش،خدا هم خودش مراقبتونه، من وقتی باردار بودم خورذم زمین چندبار،یبار از پله مینی بوس سرخورذم!تازه ماه اول ک نمیدونستم باردارم تو باشگاه و دنبال اتوبوس خیلی میدویدم🤭🤣ورزش میکردم و از پله ها خوابگاه پریدم پایین!!ماه بعدش ک فهمیدم باردارم دوستم گفت فکر نمیکنم چیزی ازش مونده باشه!!الان دخملم چهارسالشه😁😁

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما این مشکل که من گفتم و دارین ؟؟

منم با خودم حرف میزنم ولی هنوز مطمئن نبستم ک حاملم دبگ زعفرون و...نمیخورم،دخترمم بغل نمیکنم دیگه،موعد پریودم معلوم میشه باردارم یانه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

اسی شما چندم پری متوجه شدی بارداری؟!!

ان تی 12هفته باید بری  آنومالی هم 18هفته  یه دونه هم 28تا32هفته مینویسن

انومالی رو ۱۸ میرن یا ۱۶ ؟چون خدای نکرده اگه مشکلی باشه که اون موقع نمیشه سقط کرد .

سونوی انومالی چقدر طول می‌کشه ؟

منم با خودم حرف میزنم ولی هنوز مطمئن نبستم ک حاملم دبگ زعفرون و...نمیخورم،دخترمم بغل نمیکنم دیگه،موع ...

ببخشید میشه یه کم بگین حرف زدن شما چطوریه ؟

من مثلا یه پنج دقیقه هم نمیتونم دهنمو ساکت کنم و تمرکز داشته باشم‌

ببخشید میشه یه کم بگین حرف زدن شما چطوریه ؟ من مثلا یه پنج دقیقه هم نمیتونم دهنمو ساکت کنم و تمرکز ...

من همش ب کارا مادرشوهرم و جاریم فک مبکنم و متنفر میشم ازشون،گاهی دوست دارم بیان خونمون گاهی نه!!همش فک میکنم اینده میخاد چی بشه!همش فک میکنم شوهرم با اونا همدسته برا اذیت کردن من یا یه چیزی رو ازم پنهان میکنن،ازالانم غمباد گرفتم ک هفته بعد مادرشوهرم میاد اینجا چندروز میخاد بمونه!!اخه زیر یک ماه نمیره خونش!!

من چون پریودم منظمه دو روز مونده به موعد بی بی چکم مثبت شد شما تو اقدامی ؟

بله اقدام کردم،سه روز بعد رابطه بی بی چکم هاله داشت!خواهرم گفت بخاطر امپولایی ک زدم مثبت کاذبه!حالا دلم میخاد زودتر بفهمم هستم یا نه!!دیرمه نمیتونم تا بیست و نهم صبرکنم😔