2777
2789
عنوان

فريز تخمك و اي ام اچ پايين

125 بازدید | 7 پست

سلام به همگي

كسي ميدونه با amh ٠.٥امكانش هست كه بتونم تخمك رو فريز كنم براي يك سال. يا دو سال ديگه خامله بشم يا به خاطر سطح پايين اي ام اچم حامله نميشم اگه فريز كنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شما ميدونين ميشه راهنماييم كنين لطفااا🥺🥺🥺

منم دچار یائسگی زودرسم البته ذخیره تخمدان من ۱/۲ بود.اخرین تاپیکم رو بخون کرونا باعث شد ذخیره من یهو از ۲/۵ این عدد بشه....متاسفانه fsh شما بالاست و با کم شدن ذخیره fshهم میره بالاتر تا جایی که خونریزی شما قطع خواهد شد...عزیزم با این ذخیره شما نهایت یک الی دوسال تا یائسگی کامل فرصت دارید...اما برای بارداری هیچ تضمینی وجود نداره که تخمک هایی که فریز کنید تبدیل به جنین شه و شما دوسال دیگه تخمکی ندارید که دوباره ازتون گرفته شه.تازه الانم برید دکتر میگه مستقیم برو آی وی اف زمان نداری...هم طبیعی اقدام کن الان هم تخمک فریز کن برای بچه بعدیت...زمان زیادی نداری...من الان تحت نظر دکتر طب سنتی هستم.متاسفانه علت یائسگی زودرس سردی خیلی خیلی رحم هست.یائسه که بشی تخمدان ها کوچیک و پیر میشه و خالی از تخمک.متاسفانه چندتا دکتر گفتن یائسگی زودرس طی چند سال اخیر انقدر زیاد شده که نگوووو یه قسمتیش هم بخاطر کروناست یکسری افراد موقعی که کرونا میگیرن تخمدان هاشون درگیر میشه و کرونا عین آتیش میوفته بجونه ذخیره تخمک .

و اینکه عزیزم وقتی زن یائسه میشه و کامل خونریزیش قطع میشه کم کم دیواره رحم ضخیم میشه و احتمال اینکه با آی وی اف و فریز تخمک جواب بگیره کم میشه....البته اینارو نمیگم بترسی میگم این احتمالات هم هست وباید در نظر گرفت...خلاصه پول یا شرایط دیگه ممکنه به وجود بیاد یکی دوسال دیگع اما متاسفانه تخمک از دست بره دیگه بدست نمیاد ...حتما زمان رو از دست نده و برو پیش یه متخصص زنان  و نازایی اون بهترین مشاوره رو بهت خواهد داد فقط پشت گوش ننداز.