2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

احتمالا میری کما، معده ات رو تو بیمارستان هم شستشو میدن، نمیمیری شاید، ولی ناقص میشی و مشکلاتت هم صد برابر میشه، ضمن اینکه یه سابقه خودکشی هم میره تو پرونده پزشکی، یعنی یا میمیری یا یه عمر روزی صد بار میمیری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هیچی در اینده ای خیلی نزدیک دچار بیماری های  مختلفی میشه نارسایی کلیوی کبدی معوی اصلا هرچی فکرش و بکنی مخصوصا استامین فن برا کلیه و کبد مثل سمه البته معدام نابوده نابود میشه تجربه اش رو داشتم برات بگم اگر این کار و کردی خودتوبرسون ی جایی به داد خودت برس اگر هم تصمیم داری بزرگترین اشتباهت میشه....

تهوع گرفتم اسهال دم صبح یک بار استفراغ  فقط رو شیر نمیدونم اثر میزاره یا نه

قطعا میذاره، من هروقت بچه ام مثلا شکمش سفت میشد الو میخوردم همون شیر من شکم بچه رو شل می‌کرد، الان خدای نکرده اثری که روی شما نگذاشت رو میذاره رو بچه،لااقل امروز، شیرت رو بدوش بریز بره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تهوع گرفتم و اسهال گلاب به رو اما دیگه هیچ نمردمم

نه ببین مسمومیت با این قرصا معمولا استفراغ و تهوعو درد شکمی و اینچیزاست.من جات باشم میرم دکتر حالا که زنده ای پادزهر و شستشو و اینا انجام بدن روت بلکه اثر دارو کمرنگ بشه با زجر زندگی نکنی