2777
2789
عنوان

باشگاه

63 بازدید | 3 پست

چندتا سؤال دارم

*به نظرتون بهترین ورزش برای یه دختر 18 ساله پشت کنکوری که خیلیم لاغره چی می‌تونه باشه برای اینکه زیاد خسته ش نکنه و به بهبود تمرکز و عملکرد مغز کمک کنه؟

راستش از اولشم بنیه م زیاد به ورزش نمی‌خورد واسه همین چون تازه می‌خوام ورزشو شروع کنم نیاز به راهنماییتون دارم ورزشی هم هست که آدم با انجامش تازه انرژی بگیره و روحیه ش بهتر بشه؟

اینم در نظر بگیرید دنبال ورزشیم که یکم حرکات اصلاحی هم داشته باشه 

گودی کمر و افتادگی شانه و قوز دارم

*به نظرتون با این وضعیت فعلی کرونا رفتن به باشگاه ها اشتباهه؟آخه تو خونه شرایطش رو ندارم...

کسی تجربه ش رو داره لطفاً بگه رعایت پروتکل‌های بهداشتی توی باشگاه‌ها چطوره...؟

*هزینه باشگاه هر ترم برای ورزشای این مدلی چقدره الآن اگه میدونید ممنون می‌شم بهم بگید

*چه ورزشی پیشنهاد می‌کنید؟

من خیلی لاغرم اگه بتونم باهاش چاق کنم بعد یه مدت ورزشو بذارم کنار،هیکلم از فرم میفته؟

میتونی بری بدنسازی بهت رژیم هم میدن وزنی که میخای بدست میاری یا والیبال یا شنا هم میتونی بری .

به نظرم هرورزشی میتونه حالت شونه هات رو درست کنه برای چاقی هم ازشون برنامه بگیر 

من خودم الان شنا و والیبال میرم خیلی رعایت میکنیم اگه ضد عفونی بشه همه جا و فاصله داشته باشید خوبه 

بدنسازیو دقیق نمیدونم ولی حدود ۳۰۰ ایناس و والیبال ماهی ۲۵۰ و شنا ۳۵۰ البته قیمت جاهای دیگرو نمیدونم اینجا این قیمتاس

친절하지만 약하지 마십시오❤️
میتونی بری بدنسازی بهت رژیم هم میدن وزنی که میخای بدست میاری یا والیبال یا شنا هم میتونی بری . به ن ...

مرسی که انقدر خوب و دقیق راهنمایی کردی عزیز🌹🥰🙏🏻🌷💕💖💞💓💖💕🤍🌷💐🌹💕 ❤️💋💋💕😍❤️🌹🥰💕🌹🌷🥰❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی که انقدر خوب و دقیق راهنمایی کردی عزیز🌹🥰🙏🏻🌷💕💖💞💓💖💕🤍🌷💐🌹💕 ❤️💋💋💕😍❤️🌹🥰💕🌹🌷🥰 ...

خواهش میکنم قشنگم💖💖💖💖❤️💖❤️💖❤️💖

친절하지만 약하지 마십시오❤️