2777
2789
عنوان

بازم خارشششششششش هوف

138 بازدید | 19 پست

این بارداریم همه سختیاش ی طرف این خارش واژنم دیوونم کرده قرص و پماد و هرچی استفاده کردم موقت خوب شد باز برگشت دکترم دیگه هیچی بهم نمیده فقط میگه با اب سرکه بشور تازه شورتم نمیپوشم ولی بازم میخاره😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم میگه اگه عفونت بود با دارو خوب میشد اخه ترشحم ندارم ک بگم قارچه فقط بیرونش میخاره

چی بگم والا 

بنظرم ی دکتر دیگ برید

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!
دکترم میگه اگه عفونت بود با دارو خوب میشد اخه ترشحم ندارم ک بگم قارچه فقط بیرونش میخاره

همون دیگه ترشحات و باکتری ها به سمت بیرون بدن میان و باعث خارش میشن داخل که نمیخاره اکثرا سطحی و بیرون قسمت لبه ها همون لابیا حساس میشه و سوزش تورم و خارش میگیره

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
همون دیگه ترشحات و باکتری ها به سمت بیرون بدن میان و باعث خارش میشن داخل که نمیخاره اکثرا سطحی و بیر ...

اخه دو هفته پیش قرص مترونیدازول خوردم چقد آنتی بیوتیک مصرف کنم اخه

باز استفاده کن بی ضرره .به من گفت گاهی بعضی ها مجبور میشن تا اخر بارداری استفاده کنن هر زمان مجدد شر ...

بهم گفت اگه خیلی خارش داشتی پماد ان ان با کلوتریمازول بیرونش بمال