2777
2789
عنوان

کتلت مرغ

1043 بازدید | 10 پست

سلام خانومای خلاق من میخوام واسه نهار کتلت مرغ درست کنم تا حالا کتلت مرغ درست نکردم اما طرز تهیه اشو تو یه فیلم دیدم بعد یه سوال با چرخ گوشت یا رنده گوشتو درست کنم و چه ادویه ایی بریزم توش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرق نداره گوشت رو رنده کن یا بکوب در هر حال ریز باشه ادویه هم زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و نمک و اگه ...

مگه گوشت رو میشه رنده کرد 😯😯

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

سیب زمینی بهش برنی خوب نمیشه. 

مرغ رو با کمی دنبه چرخ کن.اگه دنبه نداری گوشت ران و سینه رو باهم استفاده کن فقط سینه باشه خشک میشه. 

سیر و پیاز و جعفری پودر سوخاری و ادویه بزن. یکساعت بزار تو یخچال بمونه بعد فرم بده مثل همبرگر بزار فریزر نیم ساعت بعد سرخشون کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم من اینجور درست میکنم همسرم و دخترم خیلی دوست دارن گوشت مرغ رو چرخ میکنم یه سیب زمینی  و پیاز رنده میکنم آبشون رو میگیرم و به مرغ اضاف میکنم یه تخم مرغ یه کم زعفرون آب شده نمک زردچوبه فلفل سیاه اگه خواستی  یهکمم آرد سوخاری اضاف میکنی ورزش میدی میذاری یخچال یکم استراحت کنه حالا میتونی به صورت کتلت گرد کنی تو تابه سرخ کنی یا کل مواد رو بریزی تو تابه برش بدی شبیه کوبیده   البته موادی که اضاف میکنی بستگی به میزان گوشتت داره من برا سه نفر درست میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز