2777
2789
عنوان

همسر آزاری

2808 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها. اگه میتونین یا تجربه ای دارین کمکم کنین.

شوهرم خیلی بچه هستش هفتو نیم ساله باهاش ازدواج کردم که ایکاش میمردمو زنش نمیشدم. ۳سال بیکاریو بی پولیشو تحمل کردم. چون دوران نامزدیمون ۴ساله شد و خونوادشم حمایت نکردن دعواهامون زیاد بود اما چون دوسش داشتم پا پس نکشیدم از طرف خونوادشم تا خوده الان خیلی بی احترامیو بی حرمتی شده بهم که یه طرفش برمیگرده به بچه ننه بودن شوهرم. مادرشوهرمم از خودش بدتر انگار نه انگار که یه زنه پختس مثل بچه ها میمونه نه سیاست خونه داری داره نه بزرگ منشی همیشه هم وقتی ما دعوامون شده بجای صلح علنا نفت ریخته رو دعوامون تا بیشتر تر هممون گر بگیریم بسوزیم. مادرشوهرم خیلی خیلی به عقله خونشو فروخت خرج خوش گذرانیشو خرج تغییر جنسیت برادرزادش کرد پدرشوهرمم زن ذلیل حرفی نزد الانم مستاجرن آبرو وو حیام سرشون نمیشه خیلی ام دروغگو و پنهان کارن الانم این مادره شوهرمو دقیقا مثل خودش کرده. تو خونه حتی شوهرم باهام حرفم نمیزنه میگه فقط وقتی حالت خوبه و همه چی بر وفق مراده درموردش باهام حرف بزن از مشکلات نگو که حوصلشو ندارم. با اینکه تو شهر غریبم میبینه حوصلم سر میره وقت آزاد برام نمیزاره همجوره محدودم میکنه. خودم دانشجوی ترم آخر حسابداری ام میخام تو آزمون استخدامیا شرکت کنم میگه حق نداری درسم تا الان به زور مجبورش کردم بخونم‌😔 حالم بده وقتی میبینم بجای زندگی با یه مرد با یه نوزاد طرفم. مادرش انقدر بدهی برامون بار آورده که ماه به ماه تو خرج یومیه خودمون موندیم منم بیشتر وقتا از مامانم خرجی برای خودم میگیرم اما این عین خیالش نیس میگه اولویت اولم پدر مادرو برادرم هستش بعدش تو با اینکه میدونه اونا محلش نمیزارن و فقط وقت نیاز پسرم پسرم میکنن بازم میره سمت اونا. راستی من ۴ساله عروسی کردم باهم زیره یه سقفیم ولی تو همین چن سال زندگی مشترک بیش از ۱۰ بار تا پای طلاق رفتیمو با اصرار من برگشتیم اما تو ایام نامزدی فقط دعوا داشتیم حرفه طلاق نبود. بچه ام ندارم.

ببخشید اگه سرتونو درد آوردم ممنون میشم کمکم کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایشون الفبای زندگی مشترک هم نمیدونه چه برسه به باقی مراحل! اینکه وقتی یک فردی ازدواج میکنه، الویت اصلی همسرش هست و بعد خانواده اش وگرنه که مجرد میموند که اولویت های زندگیش تغییری نکنه....

مشاور رفتید عزیزم؟

چه زندگی کجدار و مریزی محکم وایستا و درست رو تموم کن و حتما شاغل شو  بعدش در مورد ادامه زندگی ...

محکم واستادم اما بدجوری کتک میزنه. رفتارش مثل آدم معمولی نیس عصبی میشه محکم دماغمو گاز میگیره یا ناخنشو فرو میکنه تو دستم طوری که خونی بشه یا یه جوری رو زمین میکشتم که جفت تاندون شونه هام پاره شده یکیشو جراحی کردم یکیش مونده پزشک قانونی ام قبلا رفتم نتیجه نگرفتم الانم نه هزینه وکیلو دادگاه دارم نه حوصله بی آبروییو اعصاب خورد کنی برا خونوادم من سره این قضیه پدرمو از دست دادم دیگه نمیخام خونوادم بیشتر از این عذاب بکشن

اگه فکر می کنی نمی تونی باهاش ادامه بدی وعوض نمیشه.قبل بچه دار شدن جدا شو.البته قبلش مشاوره برو

خیلی رفتم پیش مشاور خودشم بردم اما افاقه نکرد الانم میگم بریم پیش روانپرشک دوتامونم درمون شیم میگه خودت روانی ای نمیاد.حرف هیشکی جز مامانشو قبول نداره

برا چی اصرار داشتی تواین زندگی بمونی؟؟

بخاطر راحتی خونوادم ۲سال پیش پدرم بخاطر زندگی من سکته کردو به رحمت خدا رفت دیگه نمیخام مادرم پیش همه سر افکنده شه یا ناراحتیشو ببینم

بخاطر راحتی خونوادم ۲سال پیش پدرم بخاطر زندگی من سکته کردو به رحمت خدا رفت دیگه نمیخام مادرم پیش همه ...

عزیزم ولی بچه دار شدن هم در این جور زندگی کار بسیار اشتباهی هست...‌‌‌‌‌‌‌‌حاضری بچه دار هم نشی؟؟؟؟ 

چون بچه های ایندتون هم بیشتر از پدر و مادرتون زجر خواهند کشید قطعا...

خب وقتی میگی با اصرار خودت برگشتی یعنی  بهش آموزش دادی هربلایی میخوای سرم بیار من بازم میخوامت...

جنگیدن خوبه اما واسه کسی که ارزششو داره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭