2777
2789
عنوان

سردرد عجیبی دارم ایا کروناست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
فقط بهت بگم خودت اگ تب کردی وبچت یاشوهرت حتمادگتربری . علایم های منه سردردداشتم چشمم دردمیکردعلایم ...

فعلا که تب ندارم فقط سردرد کلافم کرده

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من چند روز بدن درد داشتم دیروزم حس بویاییمو از دست دادم امروز صبح جواب تستم اومد مثبته کرونا گرفتم..

ای بابا 

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
فعلا که تب ندارم فقط سردرد کلافم کرده

منم چند روزه سردرد وحشتناک دارم که با مسکن هم خوب نمیشه بعدش گلو درد و بدن درد گرفتم و... دکتر گفت کروناس فعلا قرنطینه م

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

دخترمم دو روز تب کرد قبل من دقیقا مث شما ... احتمالا کروناس جایی نرو نگران نباش 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
2804
منم چند روزه سردرد وحشتناک دارم که با مسکن هم خوب نمیشه بعدش گلو درد و بدن درد گرفتم و... دکتر گفت ک ...

نمیدونم چین چجوری کروناروبیرون کرده.

میدونی چجوری همه رعایت کردن همه ب دولتشون گوش دادن قرنطینه شدن همه جاروتعطیل کردن.اینحارواگ اینجوری کن.هم دیگرومیزنن میکشن.

نمیدونم چین چجوری کروناروبیرون کرده. میدونی چجوری همه رعایت کردن همه ب دولتشون گوش دادن قرنطینه شدن ...

اینجا کلا همه ماسک رو گذاشتن کنار مردم ... واقعا مردم ما خیلی عجیب ن 

کرونا با سردرد شدید میاد لعنتی...فعلا قرنطینه باشین اگه بدترشد حتمایه اسکن ریه یدین

باشه ممنون

2805
منم چند روزه سردرد وحشتناک دارم که با مسکن هم خوب نمیشه بعدش گلو درد و بدن درد گرفتم و... دکتر گفت ک ...

رفتم دکتر سرم زدم تا ۷۲ ساعت دیگه تست بدم

رفتم دکتر سرم زدم تا ۷۲ ساعت دیگه تست بدم

سلام عزیزم من علایم خوب شده بود فقط یکم تنگی نفس داشتم رفتم سی تی ریه م کمی درگیر شده بنظرم فقط سی تی کن 

سلام عزیزم من علایم خوب شده بود فقط یکم تنگی نفس داشتم رفتم سی تی ریه م کمی درگیر شده بنظرم فقط سی ت ...

سرفه داری؟من امروز یه ذره بدنم داغه دستام سرده تستم دادی؟

2801