2777
2789
عنوان

باردارم این دردا چیه نگران شدم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
خو میگم شاید باید سونو واژینال میکرد برا اطمینان 

اخه حرف خودتو باز میزنی ساک رو دیده چرا واژینال شی . اول راهی با یه درد دست این همه استرس بکشی وای به حالت تو هفته های بالاتر

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
یه کم خوب مبشه باز درد میگیره

یکم ماساژش بده، اگه بدنت گیر کرده بهتر میشه🌺

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیست چیکار کنم

خب همه با تجربه ها میگن داخل رحمیه باز استرس میکشی داخلم باشه میره خارج .

من هفت هفته رفتم چیزی دیده نشد دکتر گفت نه هفته بیا اگه باز ندیدم واژینال مینویسم خداروشكر دیدن . حالا پنج هفته دیدتت مال تو رو نگران چی هستی . دست درد دلدرد کمردرد و سرگیجه حالا از ماه بعد تهوع همه عوارض بارداریه عزیزم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ایشالله هفته دیگه برم سونو قلب خیالم راحت شه کمی

انشالله عزیزم دعاگویت هستم 

عزیزمی شما چندهفته ای؟بلند شدم سرگیجه داشتم اینم عادیه

۳۳. عزیزم تک تک این عادیه . تا اینموقع همه بلا سرم اومد

۳۳. عزیزم تک تک این عادیه . تا اینموقع همه بلا سرم اومد

وای چه عالی بیشتر راهو رفتی ایشالله به سلامتی زایمان کنی سخت گذشت تا اینجا؟اره هرروز یه جام درد میگیره  دیروز دلم مثل نبض میزد

وای چه عالی بیشتر راهو رفتی ایشالله به سلامتی زایمان کنی سخت گذشت تا اینجا؟اره هرروز یه جام درد میگی ...

ممنون جانم بسختی الان هشت ماهمه نمیدونم از دنیا چیزی . فقط استرس و درد . 

اره نبض اینا طبیعیه کلا خونریزی غیرطبیعیه بقیه چیزا طبیعیه

2790
2778
2791
2779
2792