2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 81 پست
من چون از تاریکی و تنهایی میترسم اینجور میشم وقتی تنهام چراغو روشن میذارم و خودمو با فیلم سرگرم میکن ...

فیلم زیاد میبینم ولی 

کلا تو عمرم فیلم ترسناک ندیدم .  شاید او یک فرشته بود که صدا سیما میزاشت خیلی وقت قبل دیدم اونم ترسناک نبود زیاد 

اگه ببینم که پر پر میشم همینجوری میرم بیرون فک میکنم الان یکی با اسنایپر میزنتم بعدش میگم من که ادم مهمی نیستم 😅 ولی نمیدونم فوبیای جدیده چیه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فیلم زیاد میبینم ولی  کلا تو عمرم فیلم ترسناک ندیدم .  شاید او یک فرشته بود که صدا سیما م ...

😂😂😂😂ترس از تاریکی 

آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست! 

حالت خوبه اسی در چه حالی؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

از تاریکی زیاد نمیترسم  ولی از سکوتی که یه دفعه صدای عجیب میاد  مث چی میترسم

ایا اگه اون سکوت وسط ظهر اتفاق بیوفته بازم میترسی

[QUOTE=202388585]اره ولی کمتر  روز ها هم بعضی چیزا از چشمم میگذره ولی خییلی کم شاید هفته ای یبار [/QUOTE   چه جالب خب سعی کن موزیک بذاری سکوت نباشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز