2777
2789
عنوان

کمک

321 بازدید | 81 پست

از سر شب یه صداهایی میشنوم مثل صدای هواپیما ولی گوش خراش و یه جووری بعد دقیق گوش میدم چیزی نیست

رفتم تو حیاط نیم ساعت قبل صدای راه رفتن پشت سرم شنیدم 

الانم تو اتاقم هی یه چیزایی میبینم 

چیکار کنم خوابم نمیبره 

جن زده شدم ..

😐😐یاخداااا

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

خخخخ

بنام خدایی که قلب هایمان را افرید تا برای هم بتپد..‌‌‌‌..وای از زن عاشق !حتی گناهان،و زشتی های معشوقش را هم میپرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمیتواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه میکند تبرئه کند.....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون با اين توضيحات منم ديگه خوابم نميبره😂😁

رَبـيــ❤️ــ                                                                   🐚🦋✨                                                               يه صلوات براي امام زمانمون ميفرستين؟💚                 همواره عشق بيخبر از راه ميرسد🦁رضــ💛ــا🦁

لامپو روشن کن قرآن کنار دستت بزار درو اتاقو باز بزار خبرمون کن چیزی شد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

با این چیزایی هم که گفتی پیشنهاد میکنم نخوابی🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کلا خوابم پریده  پا شدم اب بخورم یه چیز فسفری رنگ کنار پرده بود  الانم انگار ۱۰۰ نفر دار ...

ای وای 

برو آب و اینا بیار کنار دستت بلند نشی قرآنم کنار دستت بزار 

تنهایی خونه؟