2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو سرگرم کن برو دنبال کاری که بهش علاقه داری برو باشگاه ارایشگاه کارکن وقتتو بگذرون نشین 

اتفاقا همین کارا هم میکنم عزیز ولی آخر شب که میشه دلم میگیره باز 😔

اتفاقا همین کارا هم میکنم عزیز ولی آخر شب که میشه دلم میگیره باز 😔

ولش کن اون ارزش تورو نداشت خدا بهتر میدونه باز بگو خدایا شکرت قبل بچه دار شدن همه چی تموم شد چند سالته اینده بهتری برات درست میشه نگران نباش

خدایا خستم 

عروس عمم باعشق وعاشقی با پسرعمم ازدواج میکنه دوتا بچه میاره یه دخترو یه پسر بعد چندسال طلاق میگیرن پسرعمم هم یه شبه بدون اینکه کسی بفهمه بچهاشو برمیداره و فرار میره خارج کشور قاچاقی اونجا پناهنده شد الان دختره زود ازدواج کرد خدا بهش دوقلو داد یهدختر ویه پسر جای اون دوتا 

خدایا خستم 
مرسی عزیزم از حرفات  انشاالل..😔

خواهرم مطلقه بود البته یه پسر داشت خیلی گریه میکرد من ازطلاق بهشدت میترسم سخته و خیلی ناراحت میشم براکسی که طلاق گرفته ولی خواهرم الان ازدواج کرد میگه تازه فهمیدم عشق و دوست داشتن یعنی چی 

خدایا خستم 
عروس عمم باعشق وعاشقی با پسرعمم ازدواج میکنه دوتا بچه میاره یه دخترو یه پسر بعد چندسال طلاق میگیرن پ ...

الهی چقدر خوب که الان خوشبخته

ولی من اصلا به ازدواج نمیتونم فکر بکنم..

خواهرم مطلقه بود البته یه پسر داشت خیلی گریه میکرد من ازطلاق بهشدت میترسم سخته و خیلی ناراحت میشم بر ...

چقدر خوب🙂

ممنون از درکت عزیز

خدا عاقبت هممون بخیر کنه

عزیزمممم میدونم الان دوره سختی رو میگذرونی

کاملا حق داری که ناراحت و دلگیر باشی

ولی این دوره باید بگذره

نگران نباش

طبیعیه که تا یه مدت ناراحت باشی

ولی بعدش از همه جا بلاکش کن و دنبال یکی باش که قدرتو بدونه و روی خودتو شخصیتتم کار کن