2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم💔

639 بازدید | 28 پست

امشب خیلی دلم گرفته

کاش زمان به عقب برمیگشت

فک نمیکردم کسی که باهاش بزرگ شدم کسی که عاشقش بودم کسی که کله زندگیمو باهاش گذروندم انقد راحت قیدمو بزنه... هنوز باورم نمیشه که طلاق گرفتم

خودش خواست جدا شیم😭💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم...

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
تو عقد جدا شدی مگه خیانت کرد؟

نه ۳ سال دوست بودیم ی مدت نامزدی بعدش عقدو عروسی ۵ سالم باهم زندگی کردیم💔

نه خیانت نداشتیم ولیی خیلی اذیتم میکرد همشم حق به جانب بود. سر هرچیزی اخریا عصبی میشد دست روم بلند میکردخانوادش هرچی تونستن بارم کردن

عزیزم زندگی بالا و پایین داره انشالله از این به بعد زندگیت تو سرازیری باشه و غمی تو دلت نباشه و ب ...

سرازیری که بده که بالا رفتنه خوبه زندگی سرازیریش بده ولی سرسره سرازیریش خوبه 

خدایا خستم 
عزیزم زندگی بالا و پایین داره انشالله از این به بعد زندگیت تو سرازیری باشه و غمی تو دلت نباشه و ب ...

حرفات درست گلم 

ولی مگه میشه فک نکرد؟؟

آدم حتی کارایی ک تو ۵ سالگیش کرده یادش میمونه 

چطوری میتونم این قسمت از زندگیمو فراموش کنم😭💔

نه ۳ سال دوست بودیم ی مدت نامزدی بعدش عقدو عروسی ۵ سالم باهم زندگی کردیم💔  نه خیانت نداشتیم ...

دیگه هرچی بوده سعی کن دوباره زندگیتو شروع کنی همه ما ادما یکبار به دنیا میایم و زندگی میکنیم