2777
2789
عنوان

باید چجوری جواب بدم

198 بازدید | 21 پست

بچه ها واقعا نمیدونم جواب این آدماروچجوری بدم ....

خانواده ی من فرهنگشون جوریه که اصلا بچه رو از بچگی نشون نمیکنن با نمیگن این دختر برا این پسر ن من ن خواهر برادرامو مامانم اجازه نداد ک اینجور بشیم مامانم اعتقادش بود بچه بزرگ بشه خودش انتخاب کنه با اینکه پدر بزرگم دختر عمه پسر عموهامو عمه هام و همه رو نشون کرده بود برا هم از بچگی حالا بماند ک بعضیشان ازدواج کردن بعضیا ن 

ولی حرف  من اینه وقتی میبینن مامانم برا ما اینجوری بوده حالا برا دخترم باز میگن از وقتی به دنیا اومده میگن مثلا برا پسر منه اون یکی میگه ن برا پسر منه حالا خانواده ی شوهرمم میگن واقعا دارم کلافه میشم نمیدونم چجوری بهشون بفهمونم ما اصلا از بچگی اسم رو بچمون نمیزاریم .... اصلا دوست ندارم بهم بگن چی بگم چطوری رفتار کنم ک دیگه به زبون نیارن ....

🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زنعموم یبار گفته بود ک من و برا پسرش نشون کنن مامانمم گفته بود جوری  پسرت و بزرگ کن کآدمی بشه ک دلم بیاد دختر بدم بهش اونوخ اگ دخترمم پسندید یکاریش میکنیم 

خنده خنده گفته بود این و اما چن بار ک اینجوری جواب داده بود دگ نگفتن و از سرشون افتاده بود

فامیل ماهم میگن شوهرم یه بار گفت اینبارو گفتید نشنیده میگیرم لطفا دیگه تکرار نکنید تموم شد دیگه هیچ ...

به شوهرم ک‌نمیگن وقتی خودم تنهام میگن هرچند شوهرم نمیتونه اینجور جواب بده کلا خیلی من و شوهرم بی زبونیم

🤨
شوهرت باید جلوشون وایسه  ی برخورد جدی داشته باشه تا دهنشون بسته شه

خودم و شوهرم خیلی بی زبونیم اصلا نمیتونیم تو روی کسی حرف بزنیم خیلی ناراحتم از این اخلاقمون

🤨
به شوهرم ک‌نمیگن وقتی خودم تنهام میگن هرچند شوهرم نمیتونه اینجور جواب بده کلا خیلی من و شوهرم بی زبو ...

خوب خودت بگو ایندفعه که گفتید ولی دوست ندارم دیگه این مزخرفات رو بشنوم یا دفعه بعد اینطور رفتار نمیکنم یا همسرم ناراحت میشه 

لطفا حسود نباشیم
خودم و شوهرم خیلی بی زبونیم اصلا نمیتونیم تو روی کسی حرف بزنیم خیلی ناراحتم از این اخلاقمون

با شوهرت حرف بزن که این آینده دختره ممکنه به خاطر این خاله زنک بازی خدایی نکرده زندگیش تباه شه ی عمر ی ازدواج زوری😐 ولی خدایی الانم مگه این چیزا هس؟

البته امیدوارم بچه تون بی زبون نباشه بتونه وایسه تو اینده:|||

خوب خودت بگو ایندفعه که گفتید ولی دوست ندارم دیگه این مزخرفات رو بشنوم یا دفعه بعد اینطور رفتار نمیک ...

آخه یبار خواهر شوهرم گفت جلو شوهرم شوهرم لال نگاش میکرد خیلی حرص خوردم شوهرم انگار ازشون میترسه

🤨