2777
2789
عنوان

بلاگرا

226 بازدید | 18 پست

بچه ها یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده کسی میدونه جواب بده

میگم این بلاگرا که انقد همش تو مهمونی و پارتی ان

تولد و جشن عروسی میگیرن همش

سالگرد ازدواج میگیرن با کلی مهمون توفضای بسته

فینگر فود های آلوده میخورن که همش با دست تزیین شده و کلی دست خورده

همش تو مسافرتن و ویلا اجاره این

ماسک زیاد نمیزنن

اینا چطور تا حالا کرونا نگرفتن واقعا جریانش چیه؟

خیلیاشون گرفتن یا وسطش میگیرن

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کروناهم میگیرن شما دنبال نمیکنی متوجه نمیشی وگرنه پاره میکنن انقدر توصیه های کروناایی میگذارن و دم به دقیقه استوری

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

بلاگرا بی اهمبت تر از این حرفان که ذهنمو مشغول کنن !

آنفالوشون کن 😊

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️

میگیرن

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

[QUOTE=202377065]منم در عجم،ما همه ی فامیل یکی دو دور کرونا گرفتیم یه اشنا داریم حتی یکبارم ماسک نزده،تنها کسی ه که ک ...[/QUOTE

نمیدونم به بدن آدم ربط داره به چی ربط داره نمیدونم

شاید به ژن خوب ربط داره

منم در عجم،ما همه ی فامیل یکی دو دور کرونا گرفتیم یه اشنا داریم حتی یکبارم ماسک نزده،تنها کسی ه که ک ...

اقوام ما هم زیاد ندیدم ماسک بزنن و گاهی میزنن و خیلی وقتها هم نمیزنن و کسی نگرفته  تا حالا ،فقط خواهرزادم اون اوایل گرفت و خوب شد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...