2777
2789
عنوان

مارمولک

120 بازدید | 12 پست

سلام من امشب داشتم جارو میزدم یهویی یه بچه مارمولک از جلو چشمام رد شد...😭😭😭😭

بماند که چقدر حالم بد شدو های های گریه کردم تا یک ساعتم پاهام خشک شده بود نمیتونستم حرکت کنم😭😭😭😭😭😭

چیکار کنم دیگه نیان ؟سم بزنم؟چ کنم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوبیا داری عزیزم؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

من یه بار تنها بودم نصف شب دیدم مارمولک تو اتاق بزرگ بود ها درحد دهسانت وای مرده بودم نمیتونستم بخوابم میترسیدم بیاد پیشم تو اتاقم و تا پنج ساعت داشتم باش میجنگیدم و گریه میکردم با پیف پاف و سم کامن و چوب و دمپایی و جارو برقی اخر کشتمش بعد خوابیدم مدتها هم خواشو میدیدم من مارمولک ببینم حتما شب خواب میبینم میترسم 

خدایا خستم 
وحشتناک فوبیا دارم ازشون در حد مرگ

چرا؟اتفاقی افتاده که اینقدر میترسی؟خانم داداش منم همینطوره....تو بچگیش یبار پاش رفته رو یه مارمولک برا همین خیلی میترسه...

یه خاطره باحال بگم؟؟؟؟جفتمون باردار بودیم.من مغازه داشتم نزدیک خونشون.مارمولک دیده بود..رفته بود رو مبل به من زنگ زد رفتم گرفتم مارمولک رو کشتمش......کشتنشون راحته.منتها چون میترسی قفل میشی

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چرا؟اتفاقی افتاده که اینقدر میترسی؟خانم داداش منم همینطوره....تو بچگیش یبار پاش رفته رو یه مارمولک ب ...

نمیدونم عزیزم دلیلش چیه اما احتمالا مربوطه‌ به دوران کودکی...

دم‌شما گرم بانوی شجاع🤣🤣