2777
2789
عنوان

قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 36 پست

من هم قلمچی رفتم هم گزینه۲ بنظرم گزینه۲ بهتر بود هم قیمتش مناسبتره نسبت به قلم هم خدمات آنلاینش  و اینکه گزینه۲ مثه قلمچی بزور کتابای بدردنخورشو نمیکنه تو پاچت  سوالاتشم استاندادره و ازمونای جامعش شبیه کنکور بود 

درضمن موفقیت تو کنکور به تلاش خودت بستگی داره این ازمونا فقط برای سنجیدن خودته که ببینی کجای کارت ایرادداره کجاهارو یادت میره 

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم هرکی قلمچی ثبت نام کنه رتبه کنکورشومیارن واسش پایین اینوزمانی حسکردم ک توقلم چی ثبت نام کر ...

توی کلاس هاشم شرکت میکردی؟منظورم اینه کلا با برنامه قلم چی جلو میرفتی؟

آهان عالیه پس  منم میخوام فقط کتابهاشو بگیرم و توی تست زنیاش شرکت کنم  واس بقیشون استاد ...

کتابای قلمچی چرت ترین کتابا رو داره اگه کتاب سطح بالا میخوای از آی کیو استفاده کن 

میشه برا قبولیم تو کنکور یدونه صلواتمهمونم کنی؟                    ..*..*..*..*...*....حاجت روا شی😍❤....*...*..*...*..*...*..         
کتابهای گزینه ۲ بهتر بود؟

گزینه ۲ انتشارات نداره فقط ازمون محوره اگه دنبال یه ازمون خوبی گزینه ۲ خوبه اگه دنبال کتاب و ازمونی گاج خوبه

توی کلاس هاشم شرکت میکردی؟منظورم اینه کلا با برنامه قلم چی جلو میرفتی؟

فقط ازموناش با۳تا ازمون اخرسنجش

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔