2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم هرکی قلمچی ثبت نام کنه رتبه کنکورشومیارن واسش پایین

اینوزمانی حسکردم ک توقلم چی ثبت نام کردم🙂

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

نه قلم چی نه گاج هیچ کدوم خوب نیستن. سورس و منابعی که امتحان میگیرن 50تا 60 درصدش تا حالا اصلا تو کنکور ازشون سوال نیومده.بنابر این طبق برنامه این موسسات پیش رفتن کار شما رو سخت میکنه و وقتتو رو مطالب غیر ضروری تلف میکنه. پیشنهادم اینه کلاسهای کنکور مفید بری و فقط سه تا ازمون جامع سنجش و ازمون های جمع بندی قلم چی رو شرکت کن .

من کلاس ریاضی و فیزیک و شمی میرفتم  بی فایده بود حتی دوستامم نتیجه نگرفتن

من می‌خوام کتاب هاشو بگیرم و توی تست زنی یاش شرکت کنم 

برا چیز دیگ استاد دیگ دارم 

برا اینا خوبه؟

چون سطح سوالا سخته کنکور سطحش خیلی پایین تر در نتیجه برات کنکور راحت میشه

آهان عالیه پس 

منم میخوام فقط کتابهاشو بگیرم و توی تست زنیاش شرکت کنم 

واس بقیشون استاد گرفتم 

من می‌خوام کتاب هاشو بگیرم و توی تست زنی یاش شرکت کنم  برا چیز دیگ استاد دیگ دارم  برا ا ...

نمی دونم من ازمون گزینه دو میدادم به نظرم سطح سوال هاش با کنکور یکی بود البته من نظام قدیم بودم

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....