2777
2789
عنوان

معدل دیپلم

72 بازدید | 6 پست

دوستان واسه وارد کردن انتخاب رشته اولین صفحه معدل دیپلم میخواد ولی به ما معدل ندادن 

چیکار کنم باید؟ 

کسی انجام داده بدونه چطوریه؟ 

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠

بله معدل دیپلم خواست ازمن 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وارد کردی؟  ازکجا اوردی؟

اره 

خوب مدرسمون گفته بود از سایت پادا نگاه کنین معدلاتونو منم ازاونجا نگاه کرده بودم معدل کل داده بودن 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
اره  خوب مدرسمون گفته بود از سایت پادا نگاه کنین معدلاتونو منم ازاونجا نگاه کرده بودم معدل کل ...

الان سایت پادا باز نمیشه

ولی فک کنم فقط معدل دوازدهم بود

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
الان سایت پادا باز نمیشه ولی فک کنم فقط معدل دوازدهم بود

نمیدونم بایدازمدرستون پیگیری کنین

نمیدونم بایدازمدرستون پیگیری کنین

اوکی ممنون از راهنماییت

تاپیکای قبلیتو خوندم 

رتبت خیلی خوب شده 

رشته چیا انتخاب کردی و کجاها؟ 

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠