setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 عنوان بهش بگم؟ 187 بازدید | 25 پست شوهر دوست صمیمیم داره بهش خیانت میکنه نمیدونم بهش بگم یا نهشما بودید بهش میگفتید؟ پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید.. 1400/05/18 | 00:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 اگ مطمعنی بگو خودم دیدمش پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
عروس_ترک عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1218 دوست صمیمیت در چ حده؟ خیلییی صمیمی اگ اخلاقشو میدونی و میدونی داغون میشه ن من باشم نمیگم چون دوست ندارم غصه بخوره و زندگیش خراب بشه بنظره من برو ب شوهرش بگو تهدیدش کن ک میگی ب زنش لطفا برای بهتر شدن زندگیم و حال دلم صلوات بفرستید دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺😭
عروس_ترک عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1218 مدرک داری؟ عکسی چیزی؟ اگ داری با همون تهدید کن لطفا برای بهتر شدن زندگیم و حال دلم صلوات بفرستید دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺😭
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 ن اصلا نگو موندم سر دوراهی از یه طرف میترسم بگم زندگیش خراب شه از یه طرف هم شوهر بی لیاقتش داره به سادگی دوستم می خنده و با یکی دیگه عشق و حال میکنه پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 دوست صمیمیت در چ حده؟ خیلییی صمیمی اگ اخلاقشو میدونی و میدونی داغون میشه ن من باشم نمی ... خبلی صمیمی هستیم میدونم که اذیت میشه اما دلم نمیخواد تو بیخبری زندگی کنه پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 مدرک داری؟ عکسی چیزی؟ اگ داری با همون تهدید کن مدرک ندارم ولی خودم شوهرش رو با یه زن مطلقه که همسایه دختر عموم هست دیدم و دختر عموم گفت الان چند ماهی هست که این خانوم مطلقه با شوهر دوست من زیاد میرن و میان پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
عروس_ترک عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1218 خبلی صمیمی هستیم میدونم که اذیت میشه اما دلم نمیخواد تو بیخبری زندگی کنه منم یک دوست صمیمی دارم انقددد دوستش دارم اگ ی تار موش کم بشه کل دنیارو بهم میزنم میدونی خودمو جات گذاشتم و این خیلییی سخته اگ دوستت شوهرشو زندگیشو دوست داره نگو اما با شوهرش حرف بزن اگ میتونی برو جای خانواده ی شوهرش لطفا برای بهتر شدن زندگیم و حال دلم صلوات بفرستید دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺😭
setiya26 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 20198 من اگ جات بودم میگفتم .. وواقعا یعنی بگم؟؟ پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
عروس_ترک عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1218 مدرک ندارم ولی خودم شوهرش رو با یه زن مطلقه که همسایه دختر عموم هست دیدم و دختر عموم گفت الان چند ما ... خب پس ب دختر عموت بگو ک هروقت اومد یجوری ازشون عکس بگیره یا همین دید ک میاد ب تو زنگ بزنه و تو سریع خودتو برسونی اونجا و با عکس و اینا مدرک درست کن بی مدرک خودت خراب میشی لطفا برای بهتر شدن زندگیم و حال دلم صلوات بفرستید دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺😭