2777
2789
عنوان

۳۶۵ روز

192 بازدید | 9 پست

بچه ها فیلم ۳۶۵ روز چیه میشه واضح توضیح بدید به هر کدوم از دوستام که گفتم بم خندیدن 

نمیتونم فیلمشو ببینم میشه لطفا توضیح بدید ؟

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)

خارجیه؟

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی فیلم خارجیه ک تقریبا عاشقی هم هست، درباره اینه ک ی پسری ب ی دختر میگه تو باید تو ۳۶۵ روز عاشقم بشی، صحنه هم زیاد داره😁😁😁

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑