2777
2789
عنوان

یه همسایه داریم 😭😭

955 بازدید | 31 پست

مادر شوهره با پدر شدهره و شوهرش عروسو رو چندین بار کتک زدن شدیدد ک پاسگاه اینا اومده عروسه با مادرش شوهرش تو یع حیاط میشینه ک همسایه دیواربه دیوارمون میشه بعدش عروسه ک میزدن اونم داد میزد کمک میخواست ک همسایه ها رفتن کمکش خلاصه

دوبارع کتک زدن تو این روزا یه بچه شیر خوار هم داره الان رفته

قهز خونه باباش میگه قصدش طلاقه و بچه رو هم داده به شوهرش بچه هم 5 یا 6 ماهشه 😭😭😭از الان فکر کنم تو دلش محرمه😭😭چند روز بعدم ک دسته هیئت میشه

بچشو میبینه 😭😭خدا لعنت کنه خانواده

شوهرشو غروب دیدم مادرشوهرشو بچشم بغلش بود 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بچش میرفت دیگه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
با بچش میرفت دیگه

بچشو برد بعدش فکر منم شوهرش رفته

شکایت کرده بچم اونجا امنیت جانی نداره اوناهم دادن بهش

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
میزدی میترکوندی سلیطه رو

بخدا اینقدر عصابم خورد شده بود ک چی بگم حتی دلم نمیخواست سلام بدم بهش تو دلم فقط فوشش میدادم بچشم اینقدر شیرینه

ک چی بگم، 😭