2777
2789
عنوان

تبریزیااا

118 بازدید | 7 پست

بشتااابید دستور پخت کوفته تبریزی اصیلو بهم بگیید لطفااا

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
اوشاخام اشپزی المیم 😂💋

چی گفتی عزیزم؟😐😂

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله گوسفند نیم کیلو 

لپه یک لیوان 

برنج نصف لیوان

لپه رو بپز چرخ کن برنج رو هم بپز کته بدون روغن باشه دیگه بعدش با گوشتکوب له کن یا چرخ کن

بعد همه رو باهم ورز بده سبزی کوفته زردچوبه نمک پیاز رنده شده ادویه کاری بزن ویه تخم مرغ باید قشنگ ورز بدی منسجم بشن بعد داخلش رو گردو آلو قیشی پازداغ بذار بعد تو سس بپز فقط اگه سس آبکی باشه در طرف رو نذارچون باز میشه 

گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله گوسفند نیم کیلو  لپه یک لیوان  برنج نصف لیوان لپه رو بپز چرخ ...

سبزی کوفته چی داره توش ؟

گفت بچه هستم آشپزی نمیکنم

اهاا😂