2777
2789
عنوان

یه همسایه داریم

224 بازدید | 10 پست

الان دختره خونه باباش قهره پدر شوهر و شوهرش و مادر شوهرش 3 4 بار کتکش زدن شدیدد جوری بود ک پلیس اینا اومده بود دم درشون خلاصه اینباربازم کتکش زدن یه بچع داره شیر خوار فکر کنم 6 یا 7 ماه اینا میشه بچش بچشو داده به شوهرش چه قدر دلم به حالش میسوزه از الان تو دلش انگار محرمه مخصوصا ک چند روز بعد ک دسته و هیئت میشه

میبینتش 😭😭😭 خدا لعنت کنه خانواده شوهرشو 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اطلاعاتی داری از همسایه باریکلا😐

دیگه همسایه دیوار به دیواریم همینطوری تو حیاط معمولی حرف بزنن صداش میاد جوری بود ک زده بودنش دختره کمک میخواس همسایه ها ریختن حیاطشون چه ربطی داره😐😐

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
مشخصه اینقدر بیکاری که آمار ریز جزییات همسایه  هم دارین

فازت چیه؟؟؟ چه ربطی داره همسایه دیوار به دیواریم معمولی حرف میزنن صداش میاد وقتی شدید کتک زدن دختره کمک میخواست همسایه

ها ریختن حیاطشون 

فازت چیه؟؟؟ چه ربطی داره همسایه دیوار به دیواریم معمولی حرف میزنن صداش میاد وقتی شدید کتک زدن دختره ...

اخه گفتی دختره اومده قهر . یعنی خودش جدا زندگی میکرده الانم گفتی همسایه ها اومدن تو حیاط .

کنار خونه شما  این دعوا هو اتفاق افتاده 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
فازت چیه؟؟؟ چه ربطی داره همسایه دیوار به دیواریم معمولی حرف میزنن صداش میاد وقتی شدید کتک زدن دختره ...

😊😊ادامه بده به کارات و لذت ببر😊شبخوش

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اخه گفتی دختره اومده قهر . یعنی خودش جدا زندگی میکرده الانم گفتی همسایه ها اومدن تو حیاط . کنار خون ...

ببین این دختره با مادر شوهرش تو یه حیاط میشینه خب بعدش 

همسایه ما هستن مادر شوهرش بعدش دختره رفته خونه

باباش قهر ک یه جای دیگس خونشون البته زیادم دور نیس