2777
2789
عنوان

هپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 37 پست
نه ، قبل از بارداری یه سری آزمایش ها انجام بده اگه نیاز نباشه خوب نمیدن

حالیشون نیس باباخیلی ازدکترا هنوزم چندتادکتررفتم دلیل توقف تپش قلب و رشدجنینونفهمیدن

خدا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل نداشتی خداروشکر؟

هنوز بچم دنیا نیومده الان انوکسا میزنم امیدوارم ایندفعه مشکلم تکرار نشه.من سقط نداشتم بارداری اول مرده زایی تو ۳۵ هفته داشتم بخاطر تشکیل لخته خون تو جفت.البته دیر فهمیدیم و فقط حدود یکماه هپارین زدم که دیگه فایده نداشت.بارداری دومم از همون اول هپارین زدم ولی بازم لخته تشکیل شد😔 ۳۳ هفته بچه رو دراوردن نارس بود و رفت دستگاه ولی خداروشکر موند.الان یه بچه دارم و باردارم و انوکسا میزنم توکل به خدا عزیزم دعا کن اینبار بتونم حداقل به ۳۶ یا ۳۷ هفته برسونمش.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

برات حمدشفا خوندم

ممنون  عزیزم انشاالله دفعه بعد یه بارداری راحت وخوب بابچه سالم داشته باشی.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

انشاا...عزیزم الهی آمین

ممنون عزیزم

برا من میشه ۵۰۰ در ماه.چون روزی دوتا میزنم.هربارم فقط نصفشو بهم میدن میگن برو به دکترت بگو برات باز ...

سلام عزیزم

من مشکل دارم واسه تهیه هپارین

شما میتونی با یه دفترچه در ماه دو تا ۱۵ تایی بگیرین؟ یا مثلا اگه ۱۵ تا بهت دادن باید ۳۰ روز بگذره واسه ۱۵ تای بعدی؟

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
سلام عزیزم من مشکل دارم واسه تهیه هپارین شما میتونی با یه دفترچه در ماه دو تا ۱۵ تایی بگیرین؟ یا م ...

سلام عزیزم نه نمیتونم بگیرم.داروخانه میگه برو ۱۵ روز دیگه با یه نسخه دیگه بیا.بهم نمیده