2777
2789
عنوان

هپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 37 پست
سلام نمیدونم الان هزینه اش چقدر ، اما فایده زیادی داره خون رقیق میکنه و به راحتی از جفت به جنین خون ...

آهان 

بخدا انقدر. سخته سقط. درد آورترین اتفاق

اللهم عجل لولیک الفرج ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من میشه ۵۰۰ در ماه.چون روزی دوتا میزنم.هربارم فقط نصفشو بهم میدن میگن برو به دکترت بگو برات باز ...

قبلاسقط داشتین؟ازکجا فهمیدن باید استفاده کنی

[QUOTE=202347639]آهان  بخدا انقدر. سخته سقط. درد آورترین اتفاق[/QUOTEمنم دوبار سقد داشتم این بار هپارین استفاده کن البته داروهای دیگه هم میدن به همراهش آمپور پروژسترون شیاف سیکلوژست اینها جلوگیری تز سقد استفاده میکنی و کوچولوت صحیح و سالم به دنیا میاد انشاالله

[QUOTE=202347639]آهان  بخدا انقدر. سخته سقط. درد آورترین اتفاق[/QUOTEمنم دوبار سقد داشتم این با ...

ممنونم همچنین برای شما 

به امید خدا 

آنقدر میترسم این دارو باعث زایمان زودرس،بشه 

ممنونم همچنین برای شما  به امید خدا  آنقدر میترسم این دارو باعث زایمان زودرس،بشه

اصلا  یک درصد هم نگران نباش ، من تجربه دارم ، هر روز هپارین میزدم تا پایان ۸ ماهگی ، بچه هم سر وقت به دنیا اومد نگران نباش ، فقط چون من روزی دوتا میزدم اوایل باردای خونریزی و دفع لخته داشتم اما بعد که روزی یکی میزدم خونریزی کمتر شد اما برای بچه هیچ مشگلی پیش نمیاد من دوران سختی داشنم اما همون مصرف هپارین خودش جلوگیری میکنه از سقد جنین

اصلا  یک درصد هم نگران نباش ، من تجربه دارم ، هر روز هپارین میزدم تا پایان ۸ ماهگی ، بچه هم سر ...

توکل بخدا 

دکتر بیشعور دومین بار هیچ دارویی نداد گفت بیار سقط طبیعیه 

دفعه یک دومم دقیقا همون شد

من یه سقط داشتم قلبش متوقف شد ینی ممکنه خونم غلیظ بوده باشه واسه اون باشه☹️چه ازمایشی میدین متوجه می ...

شاید غلیظ بوده شاید خون لخته میکنی حتما پیگیری کنید بعد باردار شو

شاید غلیظ بوده شاید خون لخته میکنی حتما پیگیری کنید بعد باردار شو

چجوری پیگیری کنم بایدآزمایش بدم درسته؟

اتفاقاالانم اقدامم دفعه اولم بعداز۷سال باردارشدم واونجوری شد میترسم بازم بشه☹️

خدا❤️
من یه سقط داشتم قلبش متوقف شد ینی ممکنه خونم غلیظ بوده باشه واسه اون باشه☹️چه ازمایشی میدین متوجه می ...

نه ، ببین توی بارداری ممکن از جفت به راحتی خون به جنین نرسه و باعث سقد جنین بشه با مصرف هپارین خون رقیق میشه و بچه به راحتی رشد میکنه