بچها یکی از برادرشوهرام کرونا گرفته خیلی شدید نیست بچهاشونو ول کردن تو کوچه بچهای اونیکی برادرشوهرم با اینا بازی میکنن دست میزنن بهم حالا من امشب تنهام به نظرتون خطرناکه به بچه برادرشوهرم که کرونا نگرفته بگم بیاد پیش من ۱۰ روزه کرونا گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدر من دیابت داره فشار خون هم داره کرونا گرفته بیمارستان بستری ان توروخدا دعا کنین به حق امام حسین خوب بشن همه زندگیمون از هم پاشیده ،فکر و خیال داغونم کرده
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خیلی باید مراقب باشید. همسایه ما کرونا داشت دیروز صبح فوت کرد.خدا نصیب کسی نکنه. خونشون بغل خونه ماست از دیروز صدای گریه هاشون میاد. چند تا از همسایه های دیگه مونم کرونا گرفتن تا الان. خودمم باردارم خیلی می ترسم شوهرمم پیشمون نیست 😢