2777
2789

بازار سر پوشیده تبریز و پاساژ امام خمینی برای لباس زیر....پاساژ امت طبقه اول هم روسری داره ..روسری تو بازار سر پوشیده هم میتونی پیدا کنی...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبی بگو میپرسم اونجا شما فروشنده اید؟

بله ببینین یه جا بود سر پوشیده اونجارو رد کرد اخرش رسیدم کلا از اونجا بیرون اومدم ۲ تا مغازه بود پیشه هم دوتاشم عمده میده اون بازار سر پدشیده رو تا اخرش برو از اونطرف دربیا اون همون بازار سرپدشیده که فقط روسری هست اونجارو تا اخرش برو از  اون طرف درمیای بیرون 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
بازار سر پوشیده تبریز و پاساژ امام خمینی برای لباس زیر....پاساژ امت طبقه اول هم روسری داره ..روسری ت ...

پس برا روسری برم پاساژ امت؟

دلم برات تنگ شده حسین

پس برا روسری برم پاساژ امت؟

چن تا مغازه پله هارو که بری بالا هست عمده میفروشن نسبت به بازار سر پوشیده طرح های به روز تر و خوشگلتری داره قیمتشونم همون حدوداست...اره برو اونجا 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
چن تا مغازه پله هارو که بری بالا هست عمده میفروشن نسبت به بازار سر پوشیده طرح های به روز تر و خوشگلت ...

خیلی ممنون

شما فروشنده اید؟

دلم برات تنگ شده حسین

خیلی ممنون شما فروشنده اید؟

بله من و خواهرام ۱۵ سال مغازه لباس زیر و روسری و ارایشی داشتیم...الان من اومدم بیرون ولی اونا هنوز هستن 

بله من و خواهرام ۱۵ سال مغازه لباس زیر و روسری و ارایشی داشتیم...الان من اومدم بیرون ولی اونا هنوز ه ...

منم میخوام اگه خدا بخواد تازه شروع کنم

ولی نمیدونم از کجا جنس بیارم

اینه که گفتم اینجا بپرسم شاید کمکک کردن

خدا خیرتون بده

البته من میخوام تو اینستا بفروشم ناشیم قلق یا چیزی میخواد؟نمیدونم فروش داشته باشم یا نه

دلم برات تنگ شده حسین

منم میخوام اگه خدا بخواد تازه شروع کنم ولی نمیدونم از کجا جنس بیارم اینه که گفتم اینجا بپرسم شاید ...

سعی کن از جنس کم شروع کنی....چیزایی رو بیاری که بیشترین فروش رو داره...خودت قطعا جوونی میدونی الان بیشتر چه سبک کارایی چه لباس زیر چه روسری تو بورسه ...از سود کم شروع کن....انشالله موفق میشی...همیشه هم سعی کن با اخلاق و خوشرویی جواب مشتریتو بدی....خدا به کارت خیلی زود برکت بده....اگه کارت با اینستاست ...به نظرم اول با یه مغازه دار تو زمینه لباس زیر روسری صحبت کن الان همه پیج دارن...از پیج اونا تو پیج خودت عکس بذار ببین کدوم کارا بیشتر خواهان دارن بعدش برو جنس بخر..از اول چیزی نخر به نظرم که خدای نکرده رو دستت نمونه