2777
2789
عنوان

استنت قلب

2386 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان دیروز دکتر قلب برای چکاپ رفتیم. مامانم ۵۹ سالشونه. دکتر گفتن باید آنژیو بشه. امروز مامان آنژیو شد و براش استنت گذاشتن. الان هم تو سی سی یو هست. گفتن فردا مرخص میشه. میشه اگر اطلاع دارین بگین وقتی اومد خونه چه مواد غذایی بهشون بدم چیا ندم. کلا چه مراقبت هایی باید انجام بدم. و اینکه خدایی نکرده استنت باعث نمیشه حال مامان بد شه؟؟

هر چی میدونید بگید

خیلی نگرانم😔

پدر من تو قلبش استنت هست اوایل تا اینکه بدنش بهش عادت کنه زود به زود حالش بد میشد ولی الان خداروشکر ...

عزیزم حالشون بد میشد ینی چی میشدن؟ قلبشون تیر میکشید؟ تنگی نفس داشتن؟ چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکر خدا الهی سلامت باشن

چقدر شرایطت مثل منه ...مادر منم کمردرد موقع کار ....درد قلب داره 

اما مشکلشون این بود که تو این ۶۰سال هیچوقت چکاپ نرفته 

در نتیجه الان ایقد که سونو شکم ازمایش کل خون وسی تی اسکن شکم و ریه دادن من آب شدم به تمام معنا 

دیگه ذهنم مشوش واسترسی شده ایقد که تو دکترا بودم وهی گفتن ازمایش و صبر کردم تا جواب بیاد ذهنم استرسی شده ارامش ندارم انگار فوبیا دارم 

حال و روز شما هم الان مثل یکماه قبل من هست 

دیگه جوری شدم که فکر کنم تو هم شناختیم چقدر عجیب شدم هرچی دکترا میگن چیزیش نیست من باور ندارم یه گیری میدم 

بحق امام حسین شما من وامثال ماها ازته دل خدا با خبر سلامتی مادرمون شادمون کنه آمین

عزیزم حالشون بد میشد ینی چی میشدن؟ قلبشون تیر میکشید؟ تنگی نفس داشتن؟ چی؟

سلام عزیزم خوبی 

مادرت  الان در چه حاله ؟ قلبشون دیگه مشکلی نداره ؟ درد یا تنگی نفسی ؟ میتونن فعالیت های قبل رو داشته باشند ؟ محدودیتی ندارن ؟ 

راستع میگن نباید بار سنگین بلند کنن وگرنه خطر داره ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
پدر من تو قلبش استنت هست اوایل تا اینکه بدنش بهش عادت کنه زود به زود حالش بد میشد ولی الان خداروشکر ...

عزیزم الان چند سال گذشته ؟ بابات کامل خوبه ؟ مشکلی نداره ؟ استنت فلزی کذاشتن ؟ می‌تونه فعالیت شدید داشته باشه یا بار سنگین بلند کنه ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

عزیزم کدام بیمارستان استنت گذاشتن ؟ هزینه چقدر شد ؟ اگر بیمه بودن میشه اسم بیمه بگویید ؟ چند سال گذشته آیا هنوز خوبه استنت ؟ 

پدر من تو قلبش استنت هست و کوچک ترین اذیتی نشد دکترشم ایوب صالحی بود

سلام عزیزم امروز برای پدرم استنت گذاشتن

پدرم خیلی اهل ورزش بود بعد از استنت ممنوعیت فعالیت دارن؟