2821
2789
عنوان

یعنی خودشه؟

118 بازدید | 27 پست

۳روزه ته ته گلو درد میکنه وقتی دهنمو خیلی باز میکنم یا اب دهنمو قورت میدم خیلی کم ته گلوم درد میگیره بنظرتون کرونا هس؟هیچ علائمی هم ندارم ۱۰روزه اصلا تا دم در هم نرفتم مهمان و کسی هم نیومده

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

لابد خودشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدااا نگووو  مطمئنی؟

نمیدونم ولی همین گلو درد از نشانه هاشه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چرا سریع میگی کرونا  شاید چیز روغنی خوردی شب که الان گلوت درد میکنه

از بس از کرونا میترسم 

اخه من هیجا نرفتم همش خونه ام بچه کوچیک دارم 

وقتی اب دهنمو قورت میدم گلوم سنگینه انگار چیزی تو گلومه

بزار گلم

ممنون😍

بیاید نفری ۱۰ تا صلوات یا بیشتر رو دسته جمعی به امام زمان هدیه کنیم

۱۰ تا خیلی کمه ها

ولی اگه همه با هم بفرستیم موثر تر خواهد بود و امام زمان بیشتر خوشحال میشه❤

میخوای امام زمان رو خوشحال کنی؟😍

فقط و فقط برای ظهور امام زمان و سلامتی امام زمان این ۱۰ تا صلوات رو بفرستید نه حاجت شخصی خودتون چون اگه برا امام زمان دعا کنید اون حتما چند برابر برای حاجت شخصی شما دعا میکنه.

هرکی می‌فرسته بگه 😍

یاعلی

به امید روز ظهور

نه بابا کرونا کجا بود یکم عسل و آبلیمو وبازنجبیل بریز تو آب بخور خوب میشی

اب نمک قر قره میکنم خوب میشم دوباره میاد 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز