2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هلو نرم افزار بازرگانی ،، باید خیلی مسائل و مثل خرید فروش فصلی بهای تمام شده انبار گردانی و ...... ب ...

خرید و فروش فثلی بهای تمام شده تو همون نرم افزار هلو آموزشش نیست؟

خرید و فروش فثلی بهای تمام شده تو همون نرم افزار هلو آموزشش نیست؟

نرم افزار به بحث جداست عزیزم ،، 

خود حسابداری هم که اسناد و ضبط و ربطشونه هم جداست ، خرید فروش فصلی گزارشی که هر ۳ ماه باید برای دارایی تنظیم بشه

نرم افزار به بحث جداست عزیزم ،،  خود حسابداری هم که اسناد و ضبط و ربطشونه هم جداست ، خرید فروش ...

آهان پس الان اگه من بخوام بدون اینکه لیسانس حسابداری داشته باشم برم جایی حسابدار بشم بدون در نظر گرفتن سابقه کار بهوجز همین هلو دقیقا نمیدونید چه نرم افز دیگه ای هست؟

آهان پس الان اگه من بخوام بدون اینکه لیسانس حسابداری داشته باشم برم جایی حسابدار بشم بدون در نظر گرف ...

بدون لیسانس که سخت میگرن ،، میتونی بری مجموعه های حسابرسی بیاد دستت چیکار کنی ،، یا نهایتا صندوقدار و منشی مالی بشی با نرم افزار هلو ،،

نرم افزار خاصی نیست که بگم بری مثلا سپیدار و همکاران هست ولی اگه کارتو بلد باشی ۱ روزه میاد دستت پس هزینه ی بیخوده بری یاد بگیری یا اکسل کاربردی ترین نرم افزاره ولی خب بری تو کار اونم یاد میگیری ، مهم شَمً حسابداری که باید باد باشی ،،، مدرکت از کارو دانشه یا فنی حرفه ای ؟ 

بدون لیسانس که سخت میگرن ،، میتونی بری مجموعه های حسابرسی بیاد دستت چیکار کنی ،، یا نهایتا صندوقدار ...

ممنون عزیزم از راهنماییات 

نه گلم من دانشجوی رشته مدیریت هستم چون کلاسامون مجازیه حوصلم تو خونه سر میره گفتم برم جایی کار کنم 

ممنون عزیزم از راهنماییات  نه گلم من دانشجوی رشته مدیریت هستم چون کلاسامون مجازیه حوصلم تو خون ...

میفهممت ،، من خودم چندسال سابقه کار دارم جاهای خوب مثل ساپکو ولی الان کتر مناسب پیدا نمیکنم ۱ ترم هم مونده درسم تموم بشه ،، من از دیپلم فنی حرفه ای حسابداری خوندم

میفهممت ،، من خودم چندسال سابقه کار دارم جاهای خوب مثل ساپکو ولی الان کتر مناسب پیدا نمیکنم ۱ ترم هم ...

شما که کلی سابقه داری کار مناسب پیدا نمیکنی پس من که دیگه هیچی😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز